Deze blog schreef ik een aantal maanden geleden op een andere site, ik plaats hem nog eens op Kinderwensbloggers omdat er toch enige resultaten geboekt zijn. Het resultaat is 2 vroege miskramen….. Maar er gebeurt wel iets….. Ik ben nu 4 x zwanger geraakt, 1 x door een behandeling en 3 x spontaan na 6 behandelingen. Toch ervaar ik het als positief omdat ik een ouder meisje ben en het er nu eenmaal in zit dat het niet gemakkelijk(er) zal gaan. Gekke bijwerking: minder eelt en minder grijs haar…..

3000 eitjes per dag

De namen klinken indrukwekkend en veelbelovend;   “Ubiquinol………Linidol……….Koninginnegelei”.  Zo heten de middelen in de splinternieuwe verpakkingen op mijn aanrecht. En ik kan niet wachten totdat ik er mee beginnen mag, het gaat helpen onze droom te verwezenlijken. Niet alleen de artikelen die ik erover gelezen heb beloven dit maar ook verhalen van ervaringsdeskundigen cq lotgenoten overtuigen mij daarvan.

UBIQUINOL zorgt voor meer celenergie, mijn verkering en ik zijn al op leeftijd,  40+. Alle energie verminderd op die leeftijd, dus ook op celniveau (lees eicel, spermacel 😉 Alle energie is welkom eerlijk gezegd. Canadese wetenschappers hebben aangetoond dat dit middel het verouderingsproces van eicellen tegen gaat. Dit hebben ze getest op muizen (muizen zijn minder gevoelig dan mensen en bijna alle medicatie wordt getest op muizen). 52 – weken oude muizen – ongeveer middelbare leeftijd voor een muis –kregen Ubiquinol en de eicellen  bleken  te verjongen . Bovendien werden er significant meer follikels gevonden in de oudere muizen die behandeld waren met Ubiquinol, die tot eicellen werden geleid . En tot slot werden de muizen vaker zwanger en kregen ze meer babies volgens Dr. Casper, Canadese wetenschapper. Dit geeft hoop, ik ben dan geen muis maar als medicatie wordt goed gekeurd nadat het op muizen is getest waarom zou dit middel dan niet goed genoeg zijn? Wij gaan het gewoon proberen. We kopen een biologische versie dan kunnen we in ieder geval niet overdoseren. En dan is het wachten. Wachten is natuurlijk niet je sterkste punt als je graag een kindje wilt maar het is een voedingssupplement dus dat wordt hoe dan ook minimaal 3 maanden wachten op enig resultaat.

LINIDOL helpt een teveel aan oestrogenen terug te dringen. Omdat het ons niet (meer) lukt om een volledig biologisch dieet te volgen krijgen wij absoluut te veel oestrogenen binnen. Je moet het zien als een kuurtje, het is niet de bedoeling om deze door te slikken als je eenmaal zwanger bent en ook voor dit middel geldt, in ieder geval 3 maanden want je kan niet verwachten van het lichaam dat het levenslange toevoer van een overvloed aan oestrogenen in een maandje wordt oplost. Wat zijn oestrogenen? Oestrogenen zijn vetoplosbare hormonen en moeten wateroplosbaar gemaakt worden om ze uit het lichaam te verwijderen om een normale hormoonbalans te handhaven. De (plantaardige) stoffen in Linidol zorgen voor een juiste verhouding tussen verschillende oestrogenen, welke meetbaar zijn in urine. Deze verhouding beïnvloedt de gezondheid van weefsels zoals de borsten en de baarmoeder. Verder ondersteunen de stoffen de aanmaak van een sex-hormoon en zogeheten lignanen kunnen ook aromatase-enzymen in het lichaam temperen waardoor het hormoon testosteron niet meer dan nodig wordt omgezet in oestrogeen. Al deze mechanismen helpen het lichaam om een gezonde oestrogeenbalans te handhaven. Ook mannen hebben er baat bij omdat de stoffen het behoud van een normale hormoonstofwisseling ondersteunen hetgeen gunstig is voor de prostaat en de prostaatfunctie.

En last but not least! Koninginnegelei (ook wel Royal Jelly genoemd) draagt o.a. bij aan een verbeterde eicelproductie. De Koningin van de korf is de enige in de korf die haar hele leven er van eten mag. Zij moet namelijk 3000 eitjes per dag produceren. De honingbij larven krijgen er de eerste paar dagen van te eten zodat ze zich goed ontwikkelen, groot en sterk worden. In bijenproducten zitten meer dan 200 stoffen en van sommige weten ze niet eens waar het allemaal goed voor is. Niet alleen je vruchtbaarheid krijgt er een boost van ook je immuunsysteem wat wel handig is omdat je tijdens je zwangerschap gevoeliger bent.  En je geheugen werkt beter, ook handig want zwangerschapshormonen lijken wel de boel daarboven te wissen. Dit middel kan je je hele zwangerschap, wat zeg ik? Je hele leven blijven slikken. Supergezond, multi der multivitaminen! Ik heb altijd een liefde voor de bij gehad, misschien wel gewoon een teken dat ik het erop moet wagen en dat doen we dan ook zeker.

We zullen zien of deze middelen werken.

Bronnen

–          Koninginnegelei

–          Filmpje over de voordelen van Koninginnegelei ofwel Royal Jelly,

–          Linidol

–          Ubiquinol

 

MB

 

 De afbeelding is van Nicoletta Ceccoli

Sharing is caring!