Deze tekst staat op de muur in het kamertje dat nog leeg staat, wat er ook gebeurt. De tekst zit in m’n hartje. Als ik op welk moment dan ook op het kamertje kom lees ik de tekst. Het geeft me kracht en hoop.

Einde van dit jaar/ begin nieuwe jaar zijn er 5 jaren voorbij. 5 jaren met een lach en een traan, verdriet en geluk, positieve en negatieve momenten, liefde en pijn maar nog steeds zullen wij samen sterk zijn!

Na 2 IUI, 2 ICSI-PGD, 2 ICSI met eiceldonatrice, 3 terugplaatsingen en vele tegenslagen maar ook geluksmomenten tijdens dit traject, hopen wij binnenkort door te kunnen voor een 3de ICSI-poging met ons lieve eiceldonatrice (onze Engel) te gaan, waar wij enorm trots op zijn en heel veel van houden! 3 maal is scheepsrecht is onze instelling!! Wij vertrekken deze keer naar het buitenland, we gaan het in het België proberen, waar ons landje, Nederland nog veel van kan leren. We hebben vertrouwen, een goed gevoel, een gevoel dat zegt: Een grotere kans van slagen. Daarbij zegt ons gevoel dat dit een goede stap is. Het zal voor ons en vooral ons Engel niet meevallen qua op en neer gereis maar dat weegt niet op tegen onze allergrootste wens. Onze droom voor alsnog.

We blijven vechten voor onze wens, die werkelijkheid wordt in mijn dromen en hopen daardoor dat die droom ooit uitkomt!

Onze periode van heel even zonder gevecht, zonder spanningen, zonder angst, zonder ziekenhuis in ziekenhuis uit heeft ons even goed gedaan. Je raakt elkaar en jezelf soms kwijt in zo’n zwaar traject. Tijdens deze rust, hebben we elkaar weer een beetje teruggevonden en ben ik flink met mezelf aan het werk gegaan om tijdens deze rustperiode mezelf terug te vinden. Door middel van anders te kijken naar bepaalde dingen, anders te denken over bepaalde dingen waardoor er meer rust in mij is gekomen en ik meer kan genieten van de dingen/mensen die ik wel heb. Tuurlijk heb ik ook nog mijn moeilijke momenten en is alles te veel waardoor ik even flink tranen laat maar kom er weer sterker uit na dat soort momenten. Het kost tijd en moet er zelf hard aan werken maar merk wel dat het iets beter gaat. Ik wil de kracht hebben om deze innerlijke rust vast te blijven houden tijdens onze weg naar onze wens/droom. Ik doe mijn uiterste best hiervoor, gezonde spanning is er maar die mag er zijn. Kun je niet omheen richting de weg naar een heel groot bijzonder wonder. We zijn er samen klaar voor, klaar voor het 9 maanden dragen van een bijzonder mensje in mijn buik. Klaar om papa en mama te mogen gaan worden. Klaar voor een leven met zijn 3tjes! Waneer het zover is weet niemand, hoeveel geduld we nog moeten hebben weet ook niemand maar ooit zal ons droom toch wel een keer werkelijkheid worden.

Onze dank is nog steeds niet te beschrijven wat ons Engel voor ons betekent. Volledig afhankelijk zijn blijft moeilijk. Je volledig moeten overgeven blijft ook moeilijk maar met zulke lieven mensen als deze mensen om ons heen maakt het alles iets gemakkelijker! We love you!

Veel liefs,
Linda Tol- Plat

2 IUI, 2 ICSI-PGD, 2 ECD/ICSI met 3 terugplaatsingen.

Sharing is caring!