Hoi lieve lezers! Dit is de laatste post van mij hier op deze blog. Ik heb besloten te stoppen met het kinderwensbloggen. Middels een nieuwe blog wil ik graag een andere weg in slaan!

Ik heb een mooie tijd gehad met jullie! En jullie zijn altijd trouwe lezers geweest. Ik moet de inmiddels +/- 1.150 lezers vaarwel zeggen. En ik wil jullie bedanken voor de steun die ik heb gehad van jullie!

Ook wil ik graag kinderwensbloggers bedanken dat zij mij een platform hebben gegeven om mijn stem te laten horen. It was an honour! Ik vond het heel fijn om zo warm ontvangen te worden.

Soms kreeg ik kritiek op mijn schrijfstijl of mijn openheid, daarover wil ik graag zeggen dat ik het belangrijk vind dat ‘de gewone mens’ gaat zien hoe moeilijk het is om ongewenst kinderloos te zijn. Als je het niet meemaakt zul je het nooit begrijpen, maar hopelijk heb ik mensen wat meer kunnen laten zien hoe vreselijk pijnlijk het is om dit mee te maken.
Daarom ben ik altijd open geweest in deze blog, omdat het niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Juist niet! Het is echt heel erg moeilijk, individueel maar ook gezamenlijk. 1 tip die ik graag wil geven aan beginnende stellen: ‘Blijf goed met elkaar communiceren en doe dit samen.’

Een nadeel van een blog hebben is dat er altijd mensen zullen zijn die jou onbedoeld herkennen, hoe anoniem je het ook maakt, en dat is niet erg. Wij zijn onze anonimiteit alleen wel door deze blog kwijt geraakt waardoor wij het goede nieuws om het zelf aan onze vrienden te kunnen vertellen niet hebben kunnen doen omdat iemand anders ons voor was. Dat is iets wat wij nooit terug krijgen en dat ook best jammer is. Gelukkig kunnen wij het aan familie nog wel vertellen, en dat zijn we inmiddels ook aan het doen.

Vandaag zijn wij precies 10 weken zwanger, en ik kan jullie vertellen het is echt het meest geweldige gevoel in de wereld om je kindje te kunnen dragen. Daarom des te meer respect voor vrouwen met een draagmoeder!!!

Lieve mensen vergeet alstublieft niet dat het een vreselijk zwaar proces is, maar het is het achteraf allemaal waard!!

Heel erg bedankt voor deze tijd! En wie weet tot snel op mijn nieuwe blog!
Een dikke kus en knuffel van Kim!

Aan de mensen die mij graag willen blijven volgen jullie kunnen een email sturen naar mommyswishcontact@gmail.com, dan zal ik jullie de link van mijn nieuwe blog sturen!

Liefs,

Kimmie

Sharing is caring!