Pap of Mam worden is helaas niet altijd vanzelfsprekend
In de media lees je vaak over mogelijkheden om een zwangerschap te voorkomen. Daaruit zou je bijna afleiden dat zwanger worden een vanzelfsprekendheid is. Helaas is dat niet altijd het geval. Wist je dat ongeveer 5% van alle stellen ongewild kinderloos blijft? Als je dat aantal eens goed tot je door laat dringen, dan begrijp je dat dit best een groot maatschappelijk probleem is. Helemaal als je bedenkt, dat in onze Westerse beschaving de medische kennis een hoog niveau heeft. Maar het menselijk lichaam laat zich niet dwingen en daarom kunnen we af en toe de natuur een handje helpen.

De moed niet opgeven
In mijn praktijk kom ik vaak in contact met stellen die een uitdrukkelijk kinderwens hebben maar vanwege allerlei oorzaken die wens nog niet in vervulling hebben zien gaan. Soms zijn het de intens verdrietige verhalen omdat in een groot aantal van de gevallen geen duidelijke medische oorzaak is te vinden. Waarom het dan toch niet lukt, is niet makkelijk te beantwoorden. Maar dat betekent niet dat we de moed moeten opgeven.

Mag ik mij even voorstellen?
Mijn naam is Ineke Feldmann. Als eigenaresse van en acupuncturist bij Acupunctuurpraktijk Hoorn begeleid ik niet alleen stellen die zwanger willen worden maar ook vrouwen die zwanger zijn. Ik vind het een enorm fascinerend vakgebied. Juist de combinatie van mijn kennis van de reguliere medische wetenschap als voormalig verpleegkundige en die van de Chinese geneeswijze, stellen mij in staat klachten specifiek en op de juiste wijze te behandelen. In de afgelopen jaren hebben velen mijn praktijk weten te vinden.

Mijn behandeling
Ik vind het belangrijk om in een rustige, sfeervolle omgeving met mijn cliënten te werken. Tijdens de intake leren we elkaar nader kennen en bespreken we de klachten die je hebt. Daarna stellen we in overleg een behandelplan op en bekijken we de mogelijkheden van het toepassen van acupunctuur voor jou. Veel gerelateerde klachten die ik in mijn praktijk tegenkom zijn: zwangerschapsmisselijkheid, bekkeninstabiliteit, hoofdpijn en slaapproblemen. Daarnaast help ik bij het stoppen met roken. De resultaten van behandeling met acupunctuur tegen deze klachten en het stoppen met roken zijn goed.

Je staat niet alleen
Sinds het moment dat je probeert zwanger te worden en bleek dat het niet snel lukte, heb je er vast veel over gelezen. En dat is goed. Zoals uit de vele artikelen op deze site blijkt, sta jij en je eventuele partner er absoluut niet alleen voor. Sommige verhalen zijn succesvol en is het alsnog gelukt om zwanger te worden en bij anderen is dat helaas nog niet het geval. Erover lezen geeft een gevoel van gedeelde smart en zoals het spreekwoord zegt, betekent dit halve smart. Naast de verhalen van anderen, kun je lezen over de mogelijkheden die er zijn om de kinderwens in vervulling te laten gaan. Dat kan een geruststellend gevoel geven en minder piekermomenten opleveren. Minder stress is sowieso goed om je lichaam in een natuurlijke balans te brengen.
Daarom is het initiatief van Kinderwensbloggers om ruim aandacht aan dit onderwerp te besteden, er één die ik heel belangrijk vind en van harte ondersteun.

Contact
Mocht je nog vragen hebben, neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ook kun je via mijn site online een afspraak met mij maken. Bovendien kun je meer over mij en mijn behandelmethoden lezen. Kijk maar eens op mijn website.

 

Ineke Feldmann

Sharing is caring!