Het is juni 2016, we gaan een weekend naar Zeeland om de verjaardag van Leontien te vieren. Zeeland heeft een mooie aantrekkingskracht op ons en geeft ons kracht en energie in de soms roerige tijden.We zijn driekwart jaar verder na de eerste keer (zie blog van april 2016) en gaan wederom uitwaaien in Zeeland. Het weer zit ons niet mee, maar dat mag de pret niet drukken.

We gaan lekker genieten, maar we gaan ook een keuze maken of we verder willen met ECD. Alle voor- en nadelen zijn op een rij gezet. Het is eng om een keuze te maken, maar we besluiten om ons in het traject te storten samen met IREMA en appen Alexia dat we een go geven.

Tijdens het weekend posten we ook de aanvraag voor de zorgverzekering zo dat is stap 1 in het proces. Nu kunnen we alleen afwachten wat de verzekering gaat zeggen.

We hebben ook een (ludiek) filmpje van deze eerste stap gemaakt, maar helaas kunnen we deze om technische redenen niet plaatsen. ;-p Vanaf nu is het twee weken wachten op de terugkoppeling van de verzekering.

Liefs, Frank & Leontien

Sharing is caring!