De laatste dagen hebben in het teken gestaan om de laatste loodjes op het werk af te ronden maar bovenal om een vlucht en accommodatie te vinden. Het werkt niet mee dat het ook net hoogseizoen is als we naar Irema gaan.

De afgelopen dagen ben ik heen en weer geslingerd of we met de auto gaan of dat we toch maar gaan vliegen. Willen we daar in de buurt gaan zitten of toch dichtbij het strand. Uiteindelijk hebben we de kogel door de kerk. We vliegen, zitten aan het strand en we gaan gelijk twee weken, dat wordt dus genieten.

Stabiele factor de laatste dagen is Alexia, bij vragen (ja ik ben een echte controlfreak) krijg ik steevast antwoorden. Zelfs over de zorg of ik wel op tijd ongesteld wordt is er geen zorg, dat lossen we ook wel weer op krijg ik als antwoord. Ah lekker een zorg minder. De allerlaatste uitslagen zijn binnen en gedeeld.

En de langverwachte brief is binnen van de zorgverzekeraar. Hmpf u heeft een goedkeuring voor een 4de ICSI poging. Huh sinds wanneer komt 4 na 2 en sinds wanneer is ECD gelijk aan ICSI?!? Dat laatste kan ik nog inkomen voor het deel wat ik onderga, het deel van de donor krijg je geen vergoeding. Na een belletje heb ik zoiets van het zal wel…..maar weet wel dat als het kan ik weer snel naar mijn oude zorgverzekeraar terug ga.

Nu wordt het tijd om af te gaan tellen en te gaan beginnen met de medicatie. Ik ben vrij laat begonnen met mijn menstruatie. Ik mag nu morgen beginnen, op de verjaardag van mijn vader…..mooie start toch?

Vandaag ook redelijk goede berichten over de gezondheid van mijn vader gehoord. En vanmiddag komt de donor voor een echo. Ik ben zo benieuwd. Als er nieuws is krijgen we een berichtje van Alexia. Nog even afwachten dus.

Liefs, Frank & Leontien

Sharing is caring!