Al dagen/weken wil ik graag een bericht plaatsen hier maar vanwege mijn “bekendheid” is dat ineens niet mogelijk.

Al dagen (misschien 2, 6, 10 of 21 dagen) wil ik het van de daken schreeuwen maar vanwege alle belangstelling die ik heb gehad was dit niet mogelijk omdat mensen het schijnbaar toch noodzakelijk vinden om alles wat ik doe of schrijf te onderzoeken zodat ze weten wie onze donor is. Een beetje jammer en dit is een groot understatement….. Laat ons gewoon ons zijn en onze ding doen zodat we niet geheimzinnig met onze donor ergens hoeven af te spreken om richting ziekenhuis te gaan.

Jaja jullie lezen het goed…… We zijn weer begonnen en zitten nu aan het begin van ons laatste traject. Nieuwe donor, nieuwe ronde, nieuwe kansen….

Na veel overleg tussen mijn man en mij hebben we toch besloten om de laatste aanbieding met beide handen aan te grijpen. Misschien egoïstisch omdat we aan ons eigen geluk denken maar deze kans uit onverwachte hoek wilden we niet laten gaan. Nu weten we dat we er echt alles aan hebben gedaan en kunnen wij onszelf dat achteraf nooit verwijten, geen “hadden we maar……”

Het intake gesprek is geweest en over een aantal weken (dit houden we dus ook bewust in het ongewisse) krijgen we de bloeduitslagen van onze donor. Als dit akkoord is kunnen we door naar maatschappelijk werk en hopen we ergens rond juli te kunnen gaan starten met hormonen etc.

Ik zal vanaf nu dus ook daadwerkelijk alle data’s in het ongewisse houden. Misschien hebben we de gesprekken een paar dagen daarna of ervoor maar om de onbekendheid van onze donor in de onbekendheid te houden dat is voor ons nu het allerbelangrijkste.

We zijn gestart en das het belangrijkste en al wat daar uit voort komt zal jullie op een ander tijdstip kenbaar gemaakt worden.

Ik hoop op jullie begrip en ik hoop dat jullie allemaal voor ons duimen…..

Fijne dag/avond/nacht en tot laters.

Kuszzz K en L

 

 

Lees hier meer blogs van Kim

Sharing is caring!