Zo gek, ik wist dus niet wanneer ik ongesteld moest worden. Na 15 jaar lang de pil hebben geslikt wist ik dus altijd wanneer ik ongesteld moest worden. Nu niet en wist ik dus ook niet wanneer ik ovuleerde. Dit was eigenlijk na alle spanningen van de afgelopen tijd wel fijn. Even niet weten waar je aan toe bent. Gewoon je leven leiden en wel zien wanneer het weer zo ver is. Nu ik ongesteld ben geworden wil ik dit vast houden. Niet nu al een verwachting creĆ«ren van wanneer ik zwanger kan worden en hoe lang het nog duurt. Gewoon genieten en vooral veel leuke dingen doen. Dus hierbij beloof ik aan mijzelf dat ik me best ga doen om het allemaal op mij af te laten komen. Ik heb het gevoel dat het straks toch heel snel gaat en ik dan denk; “Had ik er maar nog even van genoten”.

Ik zeg bewust proberen want ik ken mezelf natuurlijk een beetje, maar het is goed om het uit te spreken en positiever er in te staan. Dus het eerste festivalletje is alweer gepland en dat vind ik heerlijk. Lekker dansen en gek doen met vriendinnen. Ik zat van de week een film te kijken en toen besefte ik dit allemaal. Er werd gezegd je kan wel wachten totdat er iets gebeurd in je leven maar dat betekent ook dat je nu niet leeft. En dat klopte ook bij mij. Ik was gewoon aan het wachten tot dat ik zwanger was en verder was ik niet echt aan het genieten. Ik wil weer de controle over mijn eigen leven en niet in een wachtkamer blijven zitten totdat ik geroepen wordt. Dus nu we er toch zijn moeten we er wat leuks van maken!

………………………………………………

Geschreven door Nikki, lees hier meer

Sharing is caring!