Gelukkig bezit ik genoeg zelfvertrouwen maar was toch even slikken. Een gezellig “supermarkt-praatje” werd ineens een rotmoment.  “Ben je zwanger?” vraagt mijn buurvrouw en wijst naar mijn buik….  “Nou nee”, zeg ik, was het maar waar!

Sterker nog! Ik ben 6 kilo afgevallen roep ik erachter aan met een ietwat te harde lach. Het raakt me toch wel een beetje… Ik wil niet voor zwanger aangezien worden als ik niet zwanger ben! Pfff, nog maar harder aan de lijn dan ik al was want het ging me niet hard genoeg en nu zeker.

Ik ben van mening dat mijn overgewicht een zwangerschap in de weg staat. Deze confrontatie was misschien wel nodig. Bedankt buuv! Ik ben niet boos op mijn buuv want ik ging net voor de spiegel staan en ik zie er inderdaad zwanger uit. Ik heb de pech dat bij overgewicht t allemaal bij mijn buik gaat zitten. Tja.

MB

Sharing is caring!