Beste Isala Zwolle en lieve, lieve medewerkers,

 

Bedankt voor alle lieve, steunende woorden.

Bedankt voor het beantwoorden van mijn vele vragen.

Bedankt voor het overdenken van mijn, wellicht, rare verzoeken.

Bedankt voor de aaien over mijn arm.

Bedankt voor het deppen van mijn tranen.

Bedankt voor alle gelukswensen.

Bedankt voor het meeleven als het even niet zo goed ging.

Bedankt voor het beantwoorden van de vele mailtjes en telefoontjes, ongeacht het tijdstip.

Bedankt, dat jullie deze tijd zo veel dragelijker voor ons hebben gemaakt!

Bedankt aan mevrouw Rutten, voor alle gesprekken, telefoontjes, mailtjes en bezoekjes. Dat u altijd open staat voor onze(vooral mijn)  vragen. Dat je, wanneer ik u in de avond laat bel, u mij geruststelt en kalmeert. Dat u, altijd uw best doet om ons te helpen. Dat u, meedenkt met mijn vele verzoeken, en dat zijn er nogal wat. En vooral, dat u tijdens mijn laatste behandeling zo lief bent geweest, dat u toch probeert om alles te doen om het zo dragelijk mogelijk te maken.  Duizendmaal dank..

Bedankt aan meneer Effectief, oftewel meneer van de Kamp. Nu de klinkt de naam niet positief, maar dat is het zeker wel. De eerste keer deinsde ik terug van het tempo waarin u de echo’s deed en de effectiviteit, vandaar de naam. Bedankt, dat u de tijd nam voor vragen en alles uitlegde op de echo’s. Dat u, altijd u best doet om een foto te printen van de echo’s. Dat u mij aan het lachen maakte om hoe u ‘zuster’ roept naar de verpleegkundigen…

Bedankt aan mevrouw van der Sluis, voor het aaien van mijn arm, het weg deppen van mijn tranen tijdens de eerste punctie. Ik herinner mij weinig van de punctie behalve pijn, maar ik herinner mij een heel lieve verpleegkundige welke mij steunde in een moeilijke tijd. Dat u, met mij mee ademde om mij rustiger te krijgen. Dat u, er voor ons was. Bedankt!

Bedankt aan mevrouw van den Berg, voor de steun tijdens punctie twee. Voor een klein beetje lukte het om iets paniek weg te nemen. Dat u, mij stap voor stap meenam in het proces, dat u tranen depte en mijn arm wreef. Dat u, net als mevrouw van der Sluis, een fantastische verpleegkundige bent!

Bedankt aan mevrouw Schutte, voor het doen van onze echo na mijn miskraam. Wat lijkt mij dat moeilijk, slecht nieuws brengen aan mensen. En wat een respect, hoe liefdevol u dit aanpakt. Dat u toch over mijn been wrijft, aangeeft dat je het onwijs triest vind en oprecht hoopt dat ons wonder de volgende keer wel blijft zitten. Dankuwel, om zo’n moeilijk moment toch dragelijker te maken..

Bedankt aan mevrouw Blankestein, voor de fijne eerste terugplaatsing. Voor de telefoontjes die ik laat in de avond pleegde en voor de geruststelling die u gaf..

Bedankt aan meneer Kuchenbecker, meneer Teklenburg, meneer Cohlen en mevrouw van Veen voor het uitvoeren van echo’s. Voor het begrip, het geduld en de uitleg. En voor de foto’s, waar ik eeuwig om blijf vragen.

Bedankt mevrouw van der Ven, voor de fijne gesprekken toen ik het moeilijk had. Voor de mail die altijd open staat en voor de boeken en websites welke mij helpen in deze moeilijke tijd.

Bedankt voor alle andere verpleegkundigen welke ik niet bij naam ken, ook jullie zijn deze periode een grote steun!

Bedankt aan alle medewerkers achter de balie, voor alle telefoontjes, alle afspraken en alle lieve en troostende woorden.

Bedankt voor alle bloedprikkers, voor het meedenken over welk bloedvat nu weer aan de beurt is, het pakken van kleinere naaldjes en het voorzichtig vullen van de vele buisjes.

Bedankt voor gebouw B. Wat heerlijk om een apart gebouw te hebben waar onze behandelingen plaats vinden, niet geconfronteerd worden met zwangere vrouwen.  Helemaal ge-wel-dig!

En als laatste: Bedankt aan de laboranten, welke het toch maar weer presteren om mijn eicellen met mijn man zijn zaadcellen te laten samensmelten tot een embryo. Iets wat wellicht nog wel een grotere prestatie is dan al het bovenstaande..

Ik heb dit ziekenhuis en alle medewerkers in mijn hart gesloten en God wat ben ik dankbaar voor jullie allemaal! Zonder jullie, was dit allemaal een stuk moeilijker geweest. Door jullie heb ik weer moed, door jullie heb ik kracht! Ik kan het niet genoegen zeggen, bedankt voor alle steun, hulp en woorden. Op naar een positief resultaat!!

 

Geschreven door
Laura (25) getrouwd met Hendrik (24). ICSI (slechte spermakwaliteit). We proberen met voeding de natuurlijke kans te verhogen. Hendrik heeft een eigen bedrijf. 3 katten, 3 honden en 3 kippen. Super gezellige boel!

 

Sharing is caring!