Beste fertiliteit team Genk, gynaecoloog Mestdagh,

Bedankt voor de goede zorgen die U ons tot nu toe allemaal gedaan heb. En ons zo veel gerust gesteld hebt toen ik zo ongerust was. Dat ik altijd mag bellen als er iets is. Jullie zijn een geweldig team.

Altijd als ik in de wachtkamer zit gaat mijn hart te keer. Vol spanning wacht ik tijdens de echo, pick-up, en terugplaatsingen, met in ons achterhoofd “Zou het toch gaan lukken??” Ik ben altijd blij als ik jullie met een lach op jullie gezicht zie. Dat brengt mij ook tot rust. In begin wist ik niet wat me te wachten stond. Dus mocht ik gewoon vragen wat ik moest doen. Zelf als ik niet weet welk uur ik spuitjes moest nemen, dan mag ik jullie altijd bellen. Vind dit echt fijn, dan weet ik ook dat ik niks verkeerd doe. Ik vind jullie echt een geweldige team. Ook al is het superdruk. Vind het toch snel gaan, ik wil jullie gewoon bedanken voor alles wat jullie al voor ons gedaan heb.

Toen ik in november 2015 mijn miskraam heb gehad, stonden jullie ook supergoed klaar voor ons. Zelfs een ivf-psycholoog heeft ons goed geholpen, ben blij dat ik bijna elke maand mag gaan. Want het icsi-project heeft voor ons bloed, zweet, en tranen gekost  maar opgeven doen we zeker niet. We willen gewoon een gezonde spuit en met jullie hulp kunnen wij die in vervulling laten komen.

Ik schrijf ook elke keer van mij af, dat doet ook al super veel deugd. Dan krop ik dat niet op. Moet echt toegeven, ik kan jullie gewoon niet genoeg bedanken voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben. Deze maand mogen we terug starten met icsi, 30/01/2016 heb ik mijn 1ste echo voor mijn volgende cyclus, en ik mag nu al met een gerust hart gaan slapen. Dat jullie die dag mij weer gaan geruststellen.
Lees hier meer van Eveline

 

 

 

Sharing is caring!