Beste allemaal,

Eind 2013 kwamen wij bij jullie terecht na doorverwijzing van onze gynaecoloog. Onze intake was bij dokter Demeyer. Wat mij van toen is bij gebleven was dat ik er niets van verstond van de korte uitleg wat u zou gaan geven van medicatie …. Gelukkig kon ik de secretaresse nog bellen om het mij rustig uit te leggen en na een X aantal keer te herhalen begreep ik alles. Ik weet dat het allemaal snel moet gaan maar versta ook als je als persoon voor het eerste maal in dit traject komt te staan dat dit heel wat is om te verwerken en te begrijpen.

Bedankt secretaressen voor jullie geduld en tijd. Bij start icsi 2 ben ik op de een of andere manier bij Devijver terecht gekomen. Van u kan veel opgestoken worden … Steeds geduldig, begrijpelijke uitleg, stond ook steeds klaar als er iets aan de hand was. U hebt ook alles uit de kast gehaald om mij zwanger te houden, helaas is dit niet gelukt  en hebt u me recent doorverwezen naar Jette bij iemand die gespecialiseerd is in miskramen. Bedankt voor het doorverwijzen naar een ander, u hebt gedaan wat u kon en ons nog een hoop wilde geven door het verwijzen naar Jette.

De dames die bijstonden bij de pick – up wil ik ook bedanken voor jullie hulp en maar leuke dingen inspreken als het iets minder lukte om mijn eicellen aan te prikken. Jullie hebben mij er goed door geholpen . Ook aan de secretaressen bedankt voor de vele telefoontjes te beantwoorden steeds als ik in paniek was. Ik kon ook altijd direct terecht bij jullie op het CRG voor controle als ik paniekerig was .

Zeker wil ik de Dame bedanken die ‘s morgens steeds iets voor 8 toekwam en altijd even vriendelijk was. Ik weet je naam niet maar je bent iets ouder dan de andere en kleiner (beetje de wijze oma-figuur). Bedankt voor altijd die vriendelijke lach en dat je nooit tegen je zin kwam werken (die indruk heb je mij toch gegeven 🙂 De dames die bloed moesten trekken, het liep niet van een leien dakje bij mij 1/2 keer had ik een dikke ader en moesten jullie die afplakken of moesten jullie paar keer prikken tegen dat jullie de ader hadden. (Springader ) was het . Al heb ik veel zitten vloeken na de bloedafname ‘s …jullie deden maar wat jullie konden.

Ook wil ik de mensen die ik nooit zag (labo) bedanken voor jullie werk, jullie mogen zeker ook niet vergeten worden want daar moet steeds heel wat gebeuren ook .

Als ik iets van -puntjes kan geven …Er waren steeds problemen met aan wie de volgende was, zou met een nummertje trekken het niet beter lukken ?

Ook wil ik jullie bedanken ondanks ik nu niet meer bij jullie zal behandeld worden dat ik nog steeds terecht kan bij jullie voor de toekomstige bloed en echo’s , dat jullie zullen meewerken en alles doorzenden naar Jette . Bedankt !

 

Lees hier meer van Sarah

Sharing is caring!