Applaus, applaus het taboe wordt doorbroken! De bewustwording komt tot stand.

Applaus voor de verloskundigen van NONA verloskundigen uit Doetinchem die met een simpel gebaar erkenning geeft aan wensouders die op een moeizame manier hun kinderwens proberen te verwezenlijken.

Applaus voor Veevy.nl, een’instagrammer’ die opmerkt dat deze dag voor sommige een rauw randje heeft en daar dus juist op een dag als deze niet aan voorbij gaat.

Hiermee tonen zij begrip aan ons, aan lotgenoten, mannen en vrouwen voor wie een dag als Moeder of Vaderdag heel moeilijk kan zijn omdat je de hele dag geconfronteerd wordt met de leegte in je hart en in je buik.

Het feit dat men hierbij stil staat, juist op dit moment geeft veel steun en maakt het gemis dragelijker.

We hopen natuurlijk dat alle mama’s verwend worden vandaag, onze eigen moeders voorop. We hopen ook dat onze moederharten ook snel verwarmd zal worden met een zwangerschap en een kindje waarmee we deze dag kunnen vieren.

Sluit ik graag af met een dank aan allen die openhartig schrijven over hun kinderwens op de site van Kinderwensbloggers. Schreef jij een blog maar heb je nog geen cadeau ontvangen? Stuur mij een e-mail met je adres dan sturen wij jou deze medaillion alsnog toe.

 

Liefs,

Melany

 

Sharing is caring!