In elk gezin schijnt niet altijd het zonnetje, dat kan ook niet. Bij de één hangt wel vaker een donderwolk dan bij een ander. Ik geloof wel dat iedereen in het leven zijn of haar portie ongeluk en levenslessen mee krijgt. Hoe je ermee omgaat is een ander verhaal. De website ‘Kinderwensbloggers,’ in ontstaan door een gezin dat ook zijn portie ongeluk heeft meegekregen. Maar mede ‘dankzij,’ dit stukje ongeluk is wel deze website ontstaan. Melany, het is knap dat jij mogelijkheden ziet wanneer dat misschien onmogelijk lijkt.

Zo geloof ik ook dat ik meer moet doen met dit onderwerp. Momenteel ben ik echter druk bezig met mijn huidige baan en al mijn verantwoordelijkheden binnen mijn gezin. Ja, daarvoor mag ik in mijn handjes knijpen. Absoluut! Ik heb voor mijn gevoel daarom ook niet nog alles uit het onderwerp gehaald.

Afgelopen week ben ik bij een dansvoorstelling geweest en het ging over het onderwerp ‘Follow your dreams.’ Dit sprak mij aan. Wat zijn mijn dromen? Werken in de geboortezorg! Zwanger worden, zwanger zijn, de bevalling. Het is zo bijzonder.

Wat ik daarom ook wil vragen, geef niet op! Het leven is af en toe fucking klote! Soms lijkt jou donderwolk wel eeuwig te duren. Misschien heb ik wel geen problemen met vruchtbaarheid, ik heb mijn blikseminslag ook gehad. Maar dankzij haar is daarna wel het zonnetje gaan schijnen in mijn leven.

Naast eiceldonatie grijp ik elke kans aan om meer te doen met dit onderwerp. Ik blijf jullie blogs volgen, soms met een lach en soms met een traan. En ook hoop ik dat er bij jullie snel een zonnetje gaat schijnen op wat voor manier dan ook.

Liefs,

Anoniempje

Sharing is caring!