Allereerst…………
Ik heb gister de 3de IUI behandeling gehad dus ik zit in de 2 lange wachtweken 😐 Dit keer ging het allemaal net iets anders als anders en sneller als anders…. maar we zitten dit keer echt vlak voor mijn eisprong dus de geweldige zwemmertjes van vriendlief liggen al klaar voor de strijd als mijn eitje(s) springen! *Yeah!

Ff terug naar de andere realiteit ; We hebben er als vrouw met kinderwens allemaal mee te maken als het dus niet vanzelf gaat, we moeten allemaal met de ‘billen’ bloot. *Letterlijk!
Waar ik heel benieuwd naar ben is hoe een ander het ervaart of ervaren heeft om zich wel letterlijk helemaal bloot te geven; Ik bedoel je ligt er toch lekker te kijk iedere keer weer.*Hello!
En ik weet heus wel dat de artsen in kwestie genoeg zien, ruiken en mee maken maar toch….Het is niet mijn hobby.

Ik schaam me gelukkig nergens voor, en lig dan ook vrij ontspannen op de stoel maar ik kan me voorstellen dat het voor veel vrouwen toch wel ff een dingetje is….maar geloof me het went!

Wel heb ik, en dan vooral in het begin, en helemaal de eerste ‘ontmoeting’ dat alles netjes geschoren moet zijn. HΓ©! Het is de eerste kennismaking! De eerste indruk/kennismaking bepaalt alles πŸ˜‰ Zelf maken we ons ook op om goed voor de dag te komen en een goede eerste indruk achter te laten ofniet soms πŸ˜‰ dus waarom zij daar beneden niet πŸ™‚

Ik ben dan zo spastisch dat ik er nog net geen spiegel bij pak om te controleren of alles daar wel netjes is en niks is over geslagen!
Maar moet zeggen dat het in de loop van de tijd wel wat losser is geworden…Net als in je relatie.. snap je?
In het begin: Altijd netjes en verzorgd in de kleren, je make-up en haar zitten altijd goed, zit je ‘s avonds in je sexy lingerie en geile nachtjurkje in de make-up samen verliefd op de bank een filmpje te kijken of wat anders….. Zit je nu een paar jaar later onderuitgezakt op de bank in zijn veelste grote joggingbroek en warme grote trui met restjes make-up van eerder die dag en een gigantische ‘tokkie’ knoet heerlijk ongegeneerd naast hem:) *heerlijk vind ik dit, een teken dat je elkaar accepteert zoals je bent!

Zo is het dus nu inmiddels ook met de artsen, vertrouwd, je kent ze, ze kennen jou, en ‘haar’.
Begrijp me niet verkeerd, nog steeds scheer ik me iedere keer als ik erheen moet (alleen pak ik die spiegel er niet meer bij πŸ˜‰ ) en neem ik trouw nog altijd een intiem doekje mee zodat ik vlak voor ik ga liggen nog ff een fris doekje erdoor kan halen. (niet dat ik stink of vies ben maar gewoon het idee en de gewoonte) Het idee dat je er gewoon enig sinds netjes bijligt πŸ˜‰

En ik moet zeggen het maakt het ook een stuk comfortabeler en relaxter omdat de artsen vaak ook grappen en leuke opmerkingen maken en heel los zijn. We hebben vaak de grootste lol tijden de controles en behandelingen. πŸ™‚ Ook niet onbelangrijk denk ik πŸ˜‰

Dit was het weer voor deze keer,

Liefs, Angela

28 Β jaar, kinderwens sinds 2014, relatie met Erik, bonuskind, agressief baarmoederslijmvlies.

Sharing is caring!