Op 10 mei jl. werd ik door mijn geliefde gemasseerd, dat pakte verkeerd uit met als gevolg dat ik niet meer kon trainen voor de Dam tot Damloop by night – Kinderwensbloggers, zie blog.  Ik ben al sinds januari aan het trainen en kwam net een beetje op gang, begon het leuk te vinden. Vond mijn ritme. Ik begon er in te geloven dat ik het kon. Vooral gesteund door al die mensen die met mij meelopen, vrienden en familie. Ik baalde enorm. Ik deed interviews over mijn pasgeboren passie, hardlopen waar ik van begon te genieten en voor ik het wist was het gedaan met de passie. Ik ben Tramodol, Diclofenac en Naproxen gaan slikken want ik wist gewoon niet waar ik het zoeken moest. Ik heb fysiotherapie gehad, nee manuele therapie moet ik zeggen en de klachten zijn nu weg behalve wanneer ik me inspan. Hoe verder???????

Mijn moeder zegt dat je geen probleem moet maken van een probleem maar ik was totdat ik hulp kreeg van Revalidatiesucces.nl toch wel een beetje in lichte paniek. De Dam tot Damloop niet lopen is gewoon geen optie. Ik moet lopen, ik zal en mag niet falen, schreef ik de eigenaren ietwat wanhopig. Ik had kundige handen nodig en die heb ik gevonden!

De eerste gratis consult was bij Tom Landeweerd, maar nu ben ik in behandeling bij Richard Kooijman, heel vriendelijke man. Richard Kooijman en Niels Roest zijn eigenaren en oprichter van RevalidatieSucces. Beide sportmannen, die de nodige opleidingen hebben gedaan om te komen waar ze nu zijn. Richard was een wielrenner op topniveau, die zelf ook uitgeschakeld raakte en door een therapeut zo goed behandeld werd dat hij binnen no time weer kon sporten. Dat inspireerde hem, hij wilde ook leren toveren met een geblesseerd lichaam. En toveren kan ie! Het is absoluut geen pretje om daar te liggen op dat bankje, maar wat hij deed had gewoon direct effect want na een paar keer goed kneden had ik direct al meer kracht. Ongelofelijk!

Wat is het plan?

  • Mobiliteit verbeteren
  • Disfuncties spieren corrigeren
  • Instabiliteit core / bekkengebied aanpakken
  • Training aanleren
  • Voeding en suppletie
  • Hormoonbalans onderzoeken

Ik ben er van overtuigd dat ik snel weer kan gaan trainen en de Dam tot Damloop zal gaan lopen en Richard heeft daar ook vertrouwen in! Wat een opluchting zeg! En weet je wat nou zo fijn is? Revalidatiesucces heeft besloten dat zij mij persoonlijk gaan begeleiden en train ik onder toezicht van 2 strenge mannen. Hoe cool is dat?

Lieve mensen, vergeet niet te doneren! Dan kunnen we volgend jaar ook meedoen en andere projecten steunen!

Bedrag *Liefs,

Melany

 

Sharing is caring!