Dag 3 van inname Clomid is al weer aangebroken… Erg de zenuwen gehad dit weekend want nadat ik donderdag bezoek kreeg van Auntie Flow, was het zaterdag middag alweer bijna weg en echt amper nog aanwezig. Dat is voor mij niet normaal en hebben toch nog even een testje gedaan maar helaas weer negatief.

Vorige ronde oftewel ronde 1, kreeg ik al wat last van de hormonen en de bij behorende kwaaltjes. Maar vandaag oei oei oei deze dame is boos boos en nog eens boos. Waarom, waarop en hoe dan? Ik zou het niet weten alles wat ik zie, kijk of hoor maakt kwaad en verdrietig. Wauw dit is best wel heftig en hoop ook echt dat hubster(manlief) dit aan kan en niet gillend gek word, sorry liefie ?

Zaterdag 18e eerste echo van IUI#2. Op naar weer mooie eitjes en veel zaadjes en niet te vergeten een mooi dik baarmoederslijmvlies… Laten we duimen dat dit onze gelukseitjes zijn….

Na 8 jaar wachten word het allemaal steeds moeilijker ook door alle zwangeren, baby’s en babyshowers om je heen. Mijn BFF is donderdag bevallen van een prachtig minimensje en echt mini hihi zaterdag ben ik er heen gegaan om hun te knuffelen en eigenlijk deed dit me wel goed. Even mijn neefje knuffelen en naar hem kijken… Hoe moeilijk de andere kant van mijn gevoelens ook zijn, dit minimensje maakte mijn dag weer een beetje goed.

http://ukkiegroothedde.blogspot.nl/

Sharing is caring!