Dag m’n kleine ukkie,

Zal ik jou even meenemen terug in de tijd? Het was nu al een tijd geleden dat mama haar verhaal had neergepend. Begin februari haalden ze 7 eitjes uit mama’s lijf en 5 hiervan hebben hun buikje vol gegeten (ICSI) inclusief JIJ!… Alle 5 werden ze zo mooi en werden ze naar de noordpool gestuurd want mama’s huisje wou geen verse kindjes terug. Dus begin maart kwam 1tje terug niks… April stond ik op mijn strepen ik wou en zou 2 eskimootjes terug krijgen.. 8 april kreeg ik jou en een ander celletje terug. 5 dagen later werd ik o zo ziek er waren gewoon geen woorden voor tot ik met Pasen mijn geduld verloor en opstond NU GA IK TESTEN!!!

Daar zat ik dan op het ochtendtoilet niet wetende wat ik zag… zag ik ‘t nu goed? Of beelde ik het me maar in, ik waagde het er maar op.. test in een flesje.. goeiemorgen manlief.. Die wist niet wat hem overkwam, wakker gemaakt te worden. Papfles is zijn handen? De fles rammelde.. Je ziet vast spoken kreeg ik als antwoord tot hij iets later wakkerder was. JIJ HEBT ER EEN LIJNTJE OPGETEKEND!! Dan nog maar een test… Hem een potje urine, een gesloten test en de handleiding bezorgd.. ga u gang 🙂 Nog nooit zag in 2 minuten later jou papa’s ogen blinken..

Vandaag lieve schat ben jij 12 weken in mijn buikje! Of beter gezegd 10 weken aan boord. Wie had dit ooit gedacht.. Wij alvast niet. Je kamer krijgt stilaan kleur en vorm.. Jou geslachtje is mogelijk bepaald maar dit konden ze niet met zekerheid vertellen.. Zo nu en dan merk ik wel dat jij er bent, en nee niet aan die buik die ineens gigantisch is alsof ik nu wel zou kunnen bevallen! En dit omdat jij graag zoveel plaats wilt.. Als ik naar kleertjes kijk laat je me precies ook wel merken wat je wel en niet mooi vindt en wat ik wel en niet mag kopen. Ik mis je nu wel een beetje hoor! Zie je graag snel weer op echo.

Ik zag je foto toen je aan boord kwam, ik zag je van je 5 weken tot 11 weken meerdere malen. Intussen is het weer een weekje geleden en zal het nog tot volgende week duren tot ik je zie. Ik zal nu plots 2 weken zonder je bewegingen en verandering moeten. Weet lieve schat je heb zelf al een naam!! En een wiegje voor het raam!

Dikke zoen kindje, tot maandag en wees maar lekker in vorm!
Mama Lie

PS
Als wij één boodschap konden meegegeven aan alle wensouders die dit traject ook meemaken dan zou ik zeggen; “Verlies nooit de hoop want dromen worden waar als je er in blijft geloven, wij hebben 3,5 jaar pijn en verdriet gekend maar bleven vasthouden aan iets dat we maar niet konden vergeten”.

Sharing is caring!