Deze week hebben we de 13 weken bereikt, helemaal super! De “spannendste” weken zijn voorbij, en we kunnen steeds beter van ons wonder gaan genieten. Dit geeft ons echt een fijn gevoel, het wordt nu steeds werkelijker voor ons…. Inmiddels hebben we ook al een aantal keren ons kleine wondertje mogen bewonderen… Het is inmiddels al een echt klein mini mensje, met armpjes, beentjes, vingertjes en teentjes. Ook hebben we vorige week voor de eerste keer het hartje gehoord, wat was ook dat een super mooi moment, ons favoriete geluid ooit! Zo snel en zo mooi!  Het is zo mooi om ons kleintje te zien groeien.

Hier hebben we het allemaal voor gedaan, het is een lange en moeilijke weg geweest. Maar zo als we nu dit allemaal mogen meemaken, zou ik het zo weer doen! Zonder twijfel. Onze reis heeft tot nu toe al een geweldige bestemming! We genieten zo van alles op dit moment! Het is en blijft een wonder dat dit kleine mensje in mijn buik zit!♡

We hebben nu ook de keuze gemaakt om over te stappen naar de verloskundige praktijk het klavertje in Alphen, dit voelt voor ons een stuk prettiger en is wat dichter bij huis.

Het is zo niet vanzelfsprekend om zwanger te zijn, dit weten wij als geen ander…Vandaar dat ik ook al 5 weken mee doe voor Moeders voor Moeders. (Wat is Moeders voor Moeders? Zij zamelen urine in van zwangere vrouwen. Uit deze urine wordt het hCG-hormoon gewonnen. Dit hormoon wordt door farmaceutische bedrijven gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen.)

Erg belangrijk, en ook zo nodig. Dankzij alle ‚ plassende zwangere vrouwen’ hebben wij ook gebruik kunnen maken van de medicijnen die horen bij een vruchtbaarheidsbehandeling, en wij kunnen deze vrouwen dan ook niet genoeg bedanken voor hun bijdrage!:-) Vandaar dat het voor mij ook vanzelfsprekend was om mee te doen! Het is een kleine moeite voor een hele grote wens! Je hebt als vrouw 10 weken de tijd om een andere vrouw te helpen om zwanger te raken. Ben je zwanger, of ken je iemand die zwanger is? Doe mee via http://www.moedersvoormoeders.nl

Graag willen wij iedereen bedanken voor de super leuke, lieve kaartjes en cadeautjes die we hebben ontvangen, het doet ons erg goed om te weten dat iedereen zo meegeleefd heeft in onze moeilijke strijd! Maar we hebben gewonnen, We zijn Zwanger en voelen ons zo intens gelukkig! Ons wonder is nog maar zo klein, maar nu al zo geliefd!

You are so little, but we love you so much already… So blessed that our dream came true!

Lees meer op http://mrstomama.net/

Sharing is caring!