Lieve allemaal, vrienden, familie, lotgenoten, lezers van mijn blog,

De reden dat ik deze blog schrijf heeft alles te maken met mijn Kinderwens.  Via mijn blog houd ik jullie op de hoogte over hoe het met me gaat omdat ik het lastig vind er over te praten, maar dat betekent niet dat ik er niet over wil praten. Het zijn gevoelige zaken. Gelukkig weten de meeste van jullie dat. Voor degene die mijn verhaal niet kennen, hierbij een kleine samenvatting; “10 jaar geleden besloten dat we een kindje wilde na een jaar proberen kwamen we voor iui in aanmerking, 1 x een positieve test helaas te vroeg afgebroken. Ik moet nu nog 9 kg afvallen voordat we echt mogen beginnen maar dat gaat me lukken!”

Deze blog schrijf ik ook omdat ik mijn dankbaarheid wil tonen aan iedereen die ons de afgelopen 10 jaar heeft gesteund in woord, in daad, in stilte, met liefde en steun.

Binnenkort mogen wij starten met behandelingen, ik ben al enorm veel gewicht verloren en nu heb ik er alle vertrouwen in dat we kans maken. Ik heb hard gewerkt om te komen waar ik nu ben maar het is nog niet klaar komende week krijgen wij uitslag van het Medisch Centrum Kinderwens Leiderdorp en weten wij ook wanneer wij mogen starten.

                             

Aanstaande zondag, 12 november doe ik mee met Canitrail en ga ik hardlopen (minimaal 10 kilometer) met mijn hond en ik heb besloten dit te doen met als doel mijn eigen gezondheid maar ook wil ik hiermee anderen met een kinderwens steunen. Ik ga dus ook lopen voor een goed doel, namelijk ‘Stichting Kinderwensbloggers’ opgericht door Melany Brunings. Ze is lotgenoot en heeft een site opgericht waar mensen zoals ik bloggen over hun Kinderwens, maar je vindt er niet alleen persoonlijke verhalen. Je vindt er ook tips en medische informatie en ze organiseert allerlei activiteiten met lotgenoten. Ze zet zich niet alleen voor individuen maar ook voor en met groepen door bijvoorbeeld De Dam tot Damloop te doen. Dit alles doet ze met financiële hulp van donateurs en sponsors en met hulp van enkele vrijwilligers.

Kinderwensbloggers geeft mensen met een kinderwens een stem, door hen een platform te bieden en om meer aandacht te vragen voor dit onderwerp. Ik wil jullie vragen om mij en daarmee kinderwensbloggers te sponsoren. Mijn blog, deze blog staat daarom niet alleen op mijn site maar ook op Kinderwensbloggers. Naast mijn blog bij Kinderwensbloggers zie je een donatieknop waar je op kunt doneren. Alle kleine beetjes helpen!

Alvast bedankt voor jullie steun! Ik zal jullie laten weten hoe de Canitrail is verlopen en wat de volgende stappen zullen zijn van ons traject! Wil je me toejuichen? Klik dan even hier op.

Dikke knuffel,

Debbie

Deze blogger heeft een eigen site.

Sharing is caring!