Gek gevoel. Aan de ene kant ben ik volop bezig om nog een kindje te krijgen en tegelijkertijd bereid ik me voor op een eventueel afscheid van mijn vruchtbaarheid. Kindje krijgen probeer ik door zo gezond mogelijk te leven, te vrijen op momenten dat het er toe doet en rust te creëren. Dat laatste is echt een uitdaging want dat heb je zelf toch niet echt in de hand, mede door de interrupties van buitenaf genaamd “het leven” die je altijd bereiken op momenten dat het niet gunstig is. (Is het dat ooit wel?????).

Een afscheid voorbereiden, hoe doe je dat dan? Ik denk dat ik mijn closure kan vinden door mij voor de allerlaatste keer te laten onderzoeken. Ik heb me voorgenomen me te laten onderzoeken door 2 artsen, waaronder mijn eigen gynaecoloog. Ik wil weten wat mijn kansen zijn, hoe sta ik er hormonaal (amh, dhea) voor, eicelvoorraad, baarmoeder etc. etc. Al wat nodig is dat te bepalen, mits het vergoed wordt door mijn verzekering uiteraard. We kunnen ons geen financiële aderlating meer veroorloven.
Ik heb geen tekorten als het gaat om vitaminen en mineralen, wel is er een parasiet aangetroffen en heb ik daarvoor een antibiotica gekregen met tegelijkertijd een pro-biotica. Of de parasiet weg is verneem ik over een 14 dagen.

Dit plan, met misschien wel een heel confronterende uitkomst, geeft op dit moment rust omdat ik straks weet welke opties ik nog heb.

Melany

Sharing is caring!