Afgelopen donderdag heb ik Coco Matthijssen ontmoet. Je weet wel, die dame die bij sommige mensen voor enige opschudding zorgde omdat ze op 48-jarige leeftijd moeder werd en daarover kwam vertellen bij Eva Jinek.
Cliché: ze is heel anders in het echt dan op tv!

Dacht ik dat ik ontvangen zou worden in een herenhuis in (de grachtengordel van) Amsterdam, maar nee gewoon een huisje vlakbij de Baarsjes waar ze logeert als ze in Nederland is. Coco heeft mij vorig jaar een keer benaderd en haar retreat aangeboden, daar heb ik geen gebruik van gemaakt omdat het mij niet uitkwam op dat moment. Ze had gelezen over mij en zag me voorbij komen op Facebook, verwikkeld in een discussie over Jolanthe Cabau die ook “uit de kast” kwam.

In de tussentijd is er veel veranderd in haar leven en de mijne, zij kreeg een zoon en ik ben eindelijk gewend aan de mijne. Coco volgt mij en weet dat ik nog een kinderwens heb en nu zij een prachtig programma heeft gemaakt voor mensen die zich willen verdiepen in hun vruchtbaarheid, in de hoop dat zij nog een kindje mogen verwelkomen bood ze mij opnieuw haar diensten aan. Maar ook nu zit ik in een fase waarin ik geen programma meer wil volgen, ik wil bij mijn gezin zijn, tevreden zijn met wat ik heb. En tuurlijk denk ik er wel om in de vorm van levensstijl maar mijn volledige aandacht heeft het op dit moment niet.

Ik ben bovendien bezig met een sapkuur van 30 dagen en nu zwanger worden lijkt me niet echt een goed idee!
En Kinderwensbloggers staat ook hoog op de agenda uiteraard! Dan nog 2 boekjes en een studie die ik nog wil doen. Ik wil te veel, maar ik wil het wel heel graag allemaal. Ik ga dus niet naar Ibiza, maar jullie misschien wel!
Coco biedt de retreat gratis aan en ik mag het jullie via deze blog aanbieden!
Wil je naar Coco op Ibiza? Kijk dan op op haar website voor de voorwaarden!
Wil je mailen met Coco? Klik op de foto hieronder.

Zwanger gouden ketting

Coco Matthijssen

Liefs,
Melany

 

 

 

 

editorial

Sharing is caring!