Stichting Kinderwensbloggers doet dit jaar voor de 3e keer mee met de Dam tot Dam By Night op zaterdag 21 september 2019. Ons doel is om geld in te zamelen zodat wij elk jaar kunnen meedoen aan deze run en zodat we projecten kunnen steunen die te maken hebben met een kinderwens. 

 
Dit zijn de geweldige teamleden die voor lotgenoten gaan lopen!

Audrey Brunings, Brechtsje van der Weide, Caroline Blaauboer, Chantal Sporkslede, Charissa Doelwijt, Demi Wokke, Eudia Brunings, Euridice Klaverweide, Hans van Wonderen, Isaura Zaalman, Jenny Roozendaal, Joanna Habura-Duda, Joris Meijer, Karin de Jong-Lust, Klaas van Wonderen, Manuela Schmitz, Marie Silvie Verrier, Melany Brunings, Munira Mamadu, Nancy Doelwijt, Nathalie Klaassen, Priscilla Brouwer-Klaassen, Rebecca Cramer, Siomara Spalburg, Verno Romney, Wendy Wilnot & Xiomara van Brussel

Wij nodigen iedereen uit de lopers te sponsoren en een donatie te doen, hiermee steun je lotgenoten waar wij ons het hele jaar hard voor maken!

Bedrag * 

Wil je ook meelopen?
Stuur een e-mail.

Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nadia Misdorp; “Ik loop met mijn zus mee om 2 doelen te bereiken; samen met iemand waarvan ik veel houd de finish bereiken en meer aandacht krijgen voor deze ongelooflijke, belangrijke menselijke behoefte, de kinderwens.”

Demi Wokke; “Ik loop mee omdat ik een collega heb met vruchtbaarheidsproblemen. Op deze manier wil ik iedereen die hiermee te maken heeft steunen, want vaak weet ik niet wat te zeggen.”Pim Eerenvelt; “Ik ben net zelf vader geworden en ik gun iedereen een kindje. Melany is mijn buurvrouw. Zij vroeg mij om advies over hardlopen en toen ze vertelde waarom ze dat ging doen heb ik besloten mee te lopen.

 
 “Ik volg Melany en dus Kinderwensbloggers al een poosje en ik krijg er een soort van “All you need is love gevoel van”. Ik vind het heel knap wat ze bereikt heeft met deze site en mensen met een kinderwens weet te bereiken.”

 

Veel mensen kampen met een groot gevoel van pijn, verdriet, onbegrip en leegte door hun meestal jarenlange (medische) strijd. De impact hiervan wordt door onwetendheid vaak onderschat. Ik vind het mooi dat dit op deze positieve manier meer onder de aandacht komt en daarom loop ik mee.”

Persoonlijk heb ik geen vruchtbaarheidsproblemen, maar omdat het ieder mens kan overkomen wil ik op deze manier mijn steentje bijdragen.”

 

“Als man voel je je vaak machteloos, je vrouw moet de behandeling doorstaan. Nu kan ik iets doen. Na 7,5 jaar hebben wij eindelijk een dochter.”

De Dam tot Damloop by Night – Stg. Kinderwensbloggers wordt ieder jaar mogelijk gemaakt door vruchtbaarheidskliniek IREMA: