Kinderwensbloggers gaat meedoen aan de Dam tot Dam By Night op zaterdag 22 september 2018. Ons doel is om geld in te zamelen zodat wij elk jaar kunnen meedoen aan deze run en zodat we projecten kunnen steunen die te maken hebben met een kinderwens. Volg onze superleuke facebookpagina! Of meld je aan bij onze facebookgroep als je wilt meelopen.

De organisatie van deze loop is in handen van Sharon Pottinga. Vragen of ideeën? Stuur een mail naar s.pottinga@kinderwensbloggers.com

Wij nodigen iedereen uit die ons of een naaste wil steunen door een bijdrage te doen. Dit kan in de vorm van een donatie.

 

Bedrag *Lees ook deze blog.

Wil je ook meelopen?
Stuur een e-mail.

Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nadia Misdorp; “Ik loop met mijn zus mee om 2 doelen te bereiken; samen met iemand waarvan ik veel houd de finish bereiken en meer aandacht krijgen voor deze ongelooflijke, belangrijke menselijke behoefte, de kinderwens.”

 

 

Demi Wokke; “Ik loop mee omdat ik een collega heb met vruchtbaarheidsproblemen. Op deze manier wil ik iedereen die hiermee te maken heeft steunen, want vaak weet ik niet wat te zeggen.”

 

 Pim Eerenvelt; “Ik ben net zelf vader geworden en ik gun iedereen een kindje. Melany is mijn buurvrouw. Zij vroeg mij om advies over hardlopen en toen ze vertelde waarom ze dat ging doen heb ik besloten mee te lopen.

 

 
Soraya Atmopawiro; “Ik volg Melany en dus Kinderwensbloggers al een poosje en ik krijg er een soort van “All you need is love gevoel van”. Ik vind het heel knap wat ze bereikt heeft met deze site en mensen met een kinderwens weet te bereiken.”

 

 

Anika de Roos; Veel mensen kampen met een groot gevoel van pijn, verdriet, onbegrip en leegte door hun meestal jarenlange (medische) strijd. De impact hiervan wordt door onwetendheid vaak onderschat. Ik vind het mooi dat dit op deze positieve manier meer onder de aandacht komt en daarom loop ik mee.”

 

Lindsey Moné;Persoonlijk heb ik geen vruchtbaarheidsproblemen, maar omdat het ieder mens kan overkomen wil ik op deze manier mijn steentje bijdragen.”

 

 

 

 

Rinus Schmitz; “Als man voel je je vaak machteloos, je vrouw moet de behandeling doorstaan. Nu kan ik iets doen. Na 7,5 jaar hebben wij eindelijk een dochter.”

 

 

 

 

 

Aantal deelnemers (tot nu toe): 30

 

SPONSORS

 

Uw logo ook hier? mail of bel 06-30950140