Vandaag werd het filmpje dat IREMA Spanje maakte voor Nederlandse wensouders die eiceldonatie overwegen vrijgegeven. In dit filmpje worden Frank & Leontien, een Nederlands koppel en bloggers bij Kinderwensbloggers geïnterviewd. Zij vertellen over wat de doorslag gaf een poging te doen in Spanje, hun ervaringen met IREMA en geven tips aan wensouders die deze stap nog willen gaan zetten.

Frank & Leontien

Frank & Leontien

Frank & Leontien hadden al een hele weg afgelegd, toen ze besloten dat eiceldonatie de volgende stap zou worden. Ze schreven hierover 8 blogs en de laatste blog waarin ze de test doen kun je nog eens nalezen door op deze link te klikken. Klik hier om het filmpje te bekijken. Frank & Leontien zijn nog niet uitgespeeld en sparen nu voor een terugplaatsing.

Op 27 november organiseert IREMA weer een informatiebijeenkomst in Utrecht en op 14 januari in Kortrijk (België). Tijdens de bijeenkomst in Kortrijk gaan wij kennismaken met een Nederlands- en Franstalige huisarts, die na een lang ivf-traject besloot zelf Fertiliteitsarts te worden. Het gaat om Dr. Greet Lammens, zij heeft gewerkt in Nijmegen Radboud, Catharina Eindhoven en IVF Spain. Nu dus bij IREMA.

Zoals velen van mij weten geef ik de voorkeur aan professionals met persoonlijke ervaring, dat geeft vertrouwen, want je weet pas wat het is als je het zelf hebt meegemaakt. Ik denk dat IREMA een grote aanwinst heeft gedaan en graag hoor ik jullie ervaringen met deze arts.

Liefs,
Melany

irema

Sharing is caring!