Ongeveer een jaar geleden wisten we dat onze beide beste vrienden een baby verwachtten.
Eerst onze vrienden die we al een tijd kennen. Dat ze graag een gezin wilde was geen geheim meer en toen ze zwanger waren, waren we dan ook zeer oprecht blij. Enigszins geschokt maar op een goede manier. Ik keek naar mijn man die ook het nieuws in ontvangst nam en hij gaf me een liefhebbende knipoog. ‘Voor ons komt het ook nog wel’, zei hij zonder woorden. De zwangerschap van onze andere vrienden kwam als een complete verrassing. Via een groep app (want ja, dat kan tegenwoordig gewoon) kregen wij plotseling een foto van een echo. Geschrokken keek ik naar mijn telefoon en las ik de vraag of ze zwanger waren. ‘De poes is zwanger’, zei onze vriend.

Lees hier  verder http://rompertjemaat50.blogspot.nl/2015/02/de-poes-is-zwanger-grapje.html

Sharing is caring!