Ik ben een mama van 37 jaar en en heb al een dochtertje van 3.5 jaar. Ik woon en werk vanuit huis waardoor ik in de gelegenheid ben om thuismama te zijn totdat mijn dochter naar de basisschool gaat.
Ik voed mijn dochter alleen op, dat was niet zo gepland maar het bevalt mij zeer goed. Daarom ben ik daarna voor een tweede kindje op zoek gegaan naar een donor want de tijd begon te dringen. 2 Jaar geleden ben ik voor het eerst begonnen met een donor. Helaas komt hij van ver, hierdoor was het niet altijd makkelijk afspreken. Een fijne donor maar praktisch niet te doen.

Ik ging op zoek naar een nieuwe donor en dat lukte ook maar deze heeft mij laten zitten op het laatste moment, hij wilde een grotere rol in mijn leven dan ik voor ogen had. In principe was alles al rond met het ziekenhuis, dus ik baal er erg van. Nu moet ik weer op zoek naar een donor. Maar de bronnen in mijn naaste omgeving zijn uitgeput dus vandaar dat ik via deze oproep hoop een geschikte donor te vinden.
Ik zoek niet iemand die de vaderrol wil vervullen maar ik zou het wel fijn vinden dat er contact tussen vader en kind kan zijn wanneer het kindje dat wens en de tijd daar voor rijp is. Mocht de donor het fijn vinden, dan vind ik het niet erg om af en toe een fotootje te sturen of misschien 1 x per jaar eens af te spreken.

Waar zijn we (of ja ik) naar op zoek,
* een leuke en betrouwbare donor die mij zou willen helpen.
* iemand die geen vaderrol wil
* iemand die bereid is te willen doneren via een kliniek via iui of ivf (vu amsterdam).
* die geen problemen heeft met een donorcontract
* die bereid is om zich te laten testen of recent getest is

Voor meer informatie kun je mij een email sturen.
Ik kijk uit naar de reacties
Alvast bedankt
Els de Hoop, 37 jaar, bewust alleenstaande moeder.

Els heeft veel reacties gehad en is geslaagd, we hebben haar emailadres verwijderd. 

Sharing is caring!