Eind februari zijn wij weer terug gegaan voor een gesprek met de psycholoog. Daar zagen we ook wat tegen op. Wat gaan ze allemaal vragen en waar letten ze op? Het uur was zo voorbij het was een fijn en positief gesprek. Goede dingen mee gekregen om over na te denken. Ook over de voor- en nadelen van een anonieme of gekende donor. Wat ga je als alles mag lukken straks tegen je kind vertellen of ga je niks vertellen?

Mijn andere zusje (ik heb er 3) gaf ook aan dat zij wel wilde doneren. Helaas heeft zij geen goede gezondheid en meerdere darmoperaties gehad. Wij hebben gezegd dit gaan wij niet doen het risico is echt te groot. Wat is het toch fantastisch dat er mensen zijn die aanbieden om te helpen. Zij kunnen echt een heel groot verschil maken! Heel bijzonder.

In april hadden wij een verjaardag van mijn zusje. Wij waren het enige stel zonder kids en ook geen dikke buik met een wondertje aan de binnenkant. Het was iemand opgevallen, en nadat wij weg waren is diegene naar mijn zusje gegaan. Omdat wij er nooit een groot geheim van hadden gemaakt heeft mijn zusje vertelt van ons probleem. Spontaan heeft deze persoon aangeboden om te doneren! Voorzichtig vertelde mijn zusje dit tegen ons zonder te zeggen om wie het ging. Wij hebben informatie opgestuurd over eiceldonatie naar mijn zusje en diegene bedenktijd gegeven. Onze hartslagen gingen echt op hol. Ook al was het een misschien….Er is gewoon iemand die ons eigenlijk niet kent en ons wilt helpen!! Ze moest echt weten waar ze aan ging beginnen.

Ze bleef erg positief we hebben gebeld en afgesproken met de partners om elkaar te ontmoeten en dingen door te gaan bespreken. Wat ook ontzettend spannend was voor ons, maar ook voor de misschien wel aanstaande donor en haar man. Gaat het klikken, neem je wat mee voor ze en wat, waar ga je het allemaal over hebben en vergeten we niks? Ook na dit gesprek bleef ze positief. We hielden contact via de app en telefoon. En spraken zo nog meer dingen door. We dachten over heel veel dingen hetzelfde dat was erg fijn.

Eind april 2016 is onze donor meegegaan voor een gesprek bij Nij Geertgen. Na dit gesprek bleef zij nog steeds positief en ze wilde helemaal gaan om eicellen te doneren en onze wens uit te laten komen. Wat waren wij in de wolken, we konden dit niet geloven. Een engeltje is op ons pad gekomen!

Tijd voor de volgende stap.

Liefs,
Linda
34, samenwonend, pof, kinderwens sinds 2015

Sharing is caring!