Bijna dagelijks hebben wij contact met singles met een kinderwens, mannen en vrouwen de meeste durven (om begrijpelijke redenen) hun anonimiteit niet op te geven. Maar Eddy niet. Eddy vatte de koe bij de hoorns en plaatste deze oproep op facebook. Een bom ontplofte, duizenden keren bekeken en ook RTLNieuws ontging het ook niet.

 


 

Hoi lieve mensen,

Mijn grote wens is om vader te mogen worden!

Een ongebruikelijke vraag hier op social media, maar voor grote verlangens en dromen dien je af en toe een grote sprong te wagen in het diepe en kwetsbare…

Een aantal mensen van jullie weten er al van, maar waarschijnlijk een grote groep nog niet.
Het lijkt mij helemaal fantastisch en bijzonder (en soms ook ontzettend zwaar) om vader te mogen worden!
Deze wens heb ik al lang, maar in mijn situatie (ik ben homoseksueel) is dat iets lastiger dan ‘normaal’ gesproken.
In de afgelopen jaren heb ik al verschillende stappen ondernomen, gesprekken gevoerd, angsten gedeeld, dromen gedroomd, maar helaas heeft dit tot nu toe niks concreets opgeleverd.

Zelf ben ik vrijgezel en zou ik graag samen met een vrouw die deze kinderwens heeft (maar zelf geen partner heeft om dit mee te kunnen realiseren), willen onderzoeken of het mogelijk is dat wij deze stap samen kunnen wagen in de vorm van co-ouderschap.
De details kunnen we later uitwerken, maar in eerste instantie vind ik het belangrijk dat we op persoonlijk vlak een klik hebben en hetzelfde denken over belangrijke dingen in het leven van ons toekomstige kind.

Ben jij/ ken jij iemand uit (omgeving) Tilburg die dit mogelijk ook ziet zitten? Deel mijn facebookbericht/ laat het mij weten via privébericht, telefoon.

Groetjes

Eddy

 

 

Lees ook andere de blogs van mannen met een kinderwens zoals HenkM.H.Peter, Richard, Pjotr & Stefan & Stefan Muller.

 

Sharing is caring!