Ik bedank de artsen en medewerkers van onze kliniek voor alles dat ze voor mij gedaan hebben om onze wens in vervulling te laten gaan. Ik kon veel vragen stellen of bellen als ik iets niet begreep. Mijn dossier is nu ook afgesloten daar ik nu 14w zwanger ben van onze tweeling.

Wie had dit nu kunnen dromen, dat eindelijk onze droom uit zou komen? De ene tegenslag na de andere, ups en down hebben we hier ook gekend. Na een moeilijk start in begin van de zwangerschap door bloedverlies toch 14w ver. Ik had nooit gedacht dat we zo ver zijn geraakt na onze miskraam in november, waarvoor ik ook veel steun heb gehad van de artsen en medewerkers van deze kliniek. Super gesprek gehad over dat alles toch eens goed gaat komen. Ja hun voorspellingen komen dan toch uit, we mogen genieten van een wonder. Nee! We worden dubbel beloond met 2 wondertjes!!!

Hier zijn we ook super blij mee, wij hebben een achtbaan van emotie gekend. Bange momenten gehad en ik heb echt nooit kunnen dromen dat we toch een kindje kunnen krijgen. Na 3 jaar proberen is het dan eindelijk zo ver en ik ben uitgerekend voor 18 december 2016. Een tweeling komt vroeger zei de gynaecoloog, dus we wachten in spanning af wanneer ze zich zullen aanmelden.

Toch ben ik best bang voor wat er nog gaat komen, na zo veel teleurstellingen die we al hebben gehad. Aanstaande zondag ben ik 20w ver en ik hoop dan eindelijk te genieten. Ik ben zelfs heel mijn icsi vergeten, de pijnlijke punctie. We zijn op zoek naar een mooi passend gedichtje voor op ons geboortekaartje, maar oh dat is best wel moeilijk.

Ik weet nog dat de artsen zeiden dat ze niet wisten of icsi 2 wel zou lukken, want ik had te weinig eicellen en zie me nu! We weten dat we een jongen en een meisje gaan krijgen. Dubbel geluk! Dankjewel!

Ik wil ook de lotgenoten van de Facebookgroep De Verdwaalde Ooievaar bedanken voor de hele goeie tips die ik kreeg. Ik lees nog altijd mee in de groep want je kan altijd nog bij leren he šŸ™‚ Dus lieve dames, kom aan geef zeker de moed niet op! Zie mij, ik had ook angst dat het nooit zou lukken tot aan de dag van de test en nu probeer ik jullie te steunen, zoals jullie mij steunden.

Nu gaan we genieten van onze tweeling en ik hoop dat jullie ook snel mogen genieten.

Liefs,
Eveline & Kevin

Sharing is caring!