Vrijdag 22 januari vertrokken wij naar Limburg voor een vakantie van 2.5 week. In deze vakantie moeten wij een paar keer naar Düsseldorf voor onze ICSI-poging. Bij de laatste echo waren 12 follikels gezien! WOW wat veel, ik ben tenslotte al 42 😉

Zaterdag 23 januari was de punctie. Onder narcose, heerlijk!!!! Ze hadden 7 rijpe eicellen gevonden, prima score! Maandag moest ik weer naar Düsseldorf voor het intralipid infuus en daar kregen we te horen dat er maar 1 (!!!) eicel bevrucht was…. Dat was een klap, nu kwam het op 1 embryootje aan…. Niets achter de hand.

Dinsdag en woensdag hebben we s’ middags gebeld en onze kleine kampioen deelde netjes door in de embryoscoop !!!! Hij deed het super zoals de verpleegkundige zei. Dat is het mooie van de embryoscoop ze kunnen de hele dag via de computer kijken hoe de embryo het doet, zonder ze “te storen”. En ze zijn in Düsseldorf ook zo verschrikkelijk aardig, het was geen probleem om even voor ons te kijken.

Donderdag om 14.30 was de terugplaatsing . Die dag werden wij ook weer gefilmd voor de documentaire “Ongewild Kinderloos” van Hans en Marijke Linssen. En Hans en Marijke gingen gezellig mee naar Düsseldorf en ze hebben de terugplaatsing ook gefilmd! Maandag krijg ik weer een intralipid infuus en dan nog wachten tot we mogen testen. Superspannend maar tot nog toe voel ik me goed en we zoeken veel afleiding in mooi Limburg.

 

Deze blog is geschreven door Jolanda (42) getrouwd met Martin (46), 5 icsi, 4 x NL, nu Dusseldorf, oorzaak: slechte spermakwaliteit. Kraamverzorgster maar helaas volledig afgekeurd, hobby’s: zingen in een vrouwenkoor, genieten van neefjes en nichtjes, hond Whoopy. 

 

 

Sharing is caring!