Ik denk dat 17 een geluksgetal is want 2 lotgenoten meldden dat ze eindelijk zwanger zijn en op een 17e zijn uitgerekend. Bij ons lukte het na 17 jaar en ik ben geboren in ‘71 op de 7e dag van de lente.

Wanneer ik berichten ontvang van lotgenoten dat het eindelijk gelukt is, ontploft mijn hart. Het is net of ik t zelf opnieuw beleef. Er hangt zoveel vanaf en eigenlijk weten we vaak niet waarom dit keer wel!?!

Eén van deze lotgenoten is zelfs spontaan zwanger geworden tussen de behandelingen door terwijl ze bezig is met afvallen, sporten en goede voeding terwijl artsen beweerde dat het zonder medici hulp niet zou gaan lukken. Mooi wel dus!

De andere lotgenoot heeft haar geluk gezocht bij IREMA, onze sponsor van De Dam tot Damloop. En daar gaat het ook goed mee. Ze meldde zich af voor de loop en voelde zich schuldig. Maar ik kan geen betere reden verzinnen haha! Van euforie loop ik gewoon nog n rondje dames en heren!

Vandaag ga ik trainen met zoveel energie en een brede glimlach op mijn gezicht. Life is good!

En als iedereen zich afmeld voor De Dam tot Damloop met als reden zwangerschap, dan loop ik met heel veel plezier in mijn eentje!

Heel dankbaar als je doneert voor de mensen die lopen voor lotgenoten, waarvan ik er 1 ben. Dat kan op rekeningnummer NL65 ABNA 0416 9147 99 onder vermelding van KINDERWENSBLOGGERS – naam hardloper

Dit zijn de namen van de mensen die voor ons lopen;

Audrey Brunings, Brechtsje van der Weide, Caroline Blaauboer, Chantal Sporkslede, Charissa Doelwijt, Demi Wokke, Eudia Brunings, Euridice Klaverweide, Hans van Wonderen, Isaura Zaalman, Jenny Roozendaal, Joanna Habura-Duda, Joris Meijer, Karin de Jong-Lust, Klaas van Wonderen, Manuela Schmitz, Marie Silvie Verrier, Melany Brunings, Munira Mamadu, Nancy Doelwijt, Nathalie Klaassen, Patty de Man, Priscilla Brouwer-Klaassen, Rebecca Cramer, Rianne & Pascal Crielaard, Siomara Spalburg, Verno Romney, Wendy Wilnot & Xiomara van Brussel

Wij nodigen iedereen uit de lopers te sponsoren en een donatie te doen, hiermee steun je lotgenoten waar wij ons het hele jaar hard voor maken!

Bedrag *Sharing is caring!