Na het telefoontje van gisteren heb ik mij heel de dag neerslachtig gevoeld.

Het gedacht dat we gestart waren met poging 4/6 en nog maar 4 eicellen over hadden van de 7, dit bracht toch heel wat teweeg in mijn gedachten. Ook ben ik gisteren om 20 u mijn bed ingekropen met een paracetamol omdat ik me zo opgeblazen voelde , iedere stap deed zeer en had ook last van mijn ademhaling. Om 4 uur ‘s morgens nog eens wakker geworden en nog een pijnstiller genomen en dan goed kunnen verder slapen. Deze ochtend liep ik wat ambetant want het verwachte telefoontje van Brugge liet maar op zich wachten. Eens ze belde kreeg ik heel goed nieuws! Onze 4 bevruchtingen deden het super goed dat ze de terugplaatsing van vrijdag wilden opschuiven naar zondag . Dit was natuurlijk een hele opluchting en ik voelde mij opslag veel beter .

Lees hier verder https://ivfwonder.wordpress.com/2015/09/17/telefonisch-gesprek-overige-4-bevruchte-eicellen-170915/

Sharing is caring!