In de tussentijd waren mijn echo’s ook goed. Mijn baarmoederslijmvlies bouwde zich goed en gelijkmatig op. Ik kreeg hiervoor Estradiol. Eind augustus: De punctie wat een spannende dag! Mijn moeder reed ook met ons mee wat ik erg prettig vond. We haalde de donor op en zijn op weg gegaan naar de kliniek en wat waren wij allemaal zenuwachtig. Hoe gaat de punctie verlopen en heeft onze donor veel pijn? Hoeveel goede kwaliteit eicellen krijgen we? Hoe gaat de bevruchting? Ook mocht ik gelijk beginnen met de Utrogestan, de bekende witte bolletjes.

We waren als eerste aan de beurt, mijn moeder en ik bleven in de wachtkamer wachten. Als de punctie klaar was mocht ik naar onze donor toe gaan. De punctie was gelukkig goed verlopen en ze had veel follikels dus het was wel pijnlijk en ze kreeg extra pijnstilling. Op de uitslaapkamer was ze wel wat van de wereld door de Domiston.
De verpleegkundige kwam kijken en de laborant had ook nog top nieuws; 17 goede eicellen, wauw wat een goed resultaat! Na het bijkomen weer lekker terug naar huis.Ik had een tasje gemaakt voor haar met relaxed dingetjes erin. Kon ze thuis lekker gaan bijkomen. De donor heeft totaal niet geklaagd of iets. Echt een bikkel waar ik nu nog verbaast over ben.

Nu wachten op het telefoontje hoeveel goede eicellen zijn er uiteindelijk? En hoeveel eicellen zijn er bevrucht?
We kregen te horen 9 eicellen zijn er bevrucht. 9 stuks!!! Dit keer waren er tranen van blijdschap. Ongelooflijk we waren helemaal in de wolken. 4 embryo’s zijn gelijk (dag 1) de vriezer in gegaan. 5 zijn er de broedstoof in gegaan voor de terugplaatsing.

Nu wachten, wanneer krijgen we de terugplaatsing?????

Liefs,
Linda

34, samenwonend, POF, eiceldonatie, kinderwens sinds 2015

Sharing is caring!