Een dag uit mijn leven……..Als je lang met het traject bezig bent, kan je vaak alleen daar maar aan denken. 25 maart gaan ze bij mij vleesbomen verwijderen dus ik wil in die tussentijd even helemaal niets en probeer zo min als mogelijk na te denken over de mmm. Vanmorgen na heerlijk uitgeslapen te hebben tot 10:00 (dat was heeeel lang geleden) besloten we lekker te gaan winkelen. Heerlijk ontbeten, Lekker gedoucht lipjes getuit borstjes vooruit luchtje op…. zo ready 2 go. 

In de stad kwamen we 4 mensen tegen die we kenden die zwanger waren? Oei Flink slikken, zuchten en weer door gaan. Ik was namelijk op een missie. Ik moest en zou een nieuw jurkje scoren. 

Met dat perfecte jurkje. Je weet wel zo een jurk die mooi aansluit maar lekker losjes zit bij je buik zodat als je opgeblazen bent van de hormonen het niet zo erg opvalt. 

Anyway, ik heb dat jurkje gevonden en sta inmiddels in de lange rij bij de kassa. Toen ik een ex collega tegen kwam. 

Zij: “Hoe is het en met je schattige zoontje?” 

Ik: “Goed hoor! Hij word al 6 volgende week?”

Zij: “Jeetje dat gaat snel nou dan moet je opschieten voor een 2de anders zit er zo een groot leeftijdsverschil tussen dat wil je toch niet?”

Ik: ?”ALS JIJ DE NAVIGATIE VAN DE OOIEVAAR NAAR MIJN ADRES STUURT ZAL IK HEM OF HAAR MET OPEN ARMEN ONTVANGEN. Ik denk dat ik nu aan de beurt ben! Het was goed je weer te zien!”

Ik rekende mijn jurkje af en liep naar buiten. Manlief en ik keken elkaar aan zeiden in koor: “Wij gaan naar huis!” Eenmaal in de auto uit ik mijn woede; “Hoe durft ze die brutale snol die zelf elke 3 maanden een nieuw vriendje had.” Thuis aangekomen knal ik me pumps uit. Veeg ik de plamuur van mijn gezicht en kleed ik me om voor een modeflater onesie. 

Al maanden heb ik verf liggen. Het komt er steeds niet van, uitstel gedrag. Vandaag hebben wij eindelijk uit woede de wc, gang en slaapkamer geverfd. Heeft dit alles toch nog een positief einde.

Chimmy

30 jaar, vervroegde overgang, IUI, moeder van 1 zoon, MMM sinds 2015

Sharing is caring!