Het hele icsi avontuur is niet alleen voor ons als wensouder lastig, maar ook de andere kinderen, zeker als die ouder zijn, kunnen het er moeilijk mee hebben. Al helemaal als ze dezelfde droom hebben! Nog een kindje binnen het gezin, een broertje, zusje om voor te zorgen, graag te zien. Deze tekst schreef onze 11 jarige dochter deze week. Met haar toestemming mocht ik het plaatsen.

 

Hesse,
Hesse is mijn broer mijn broertje tussen de sterren.
Een sterretje waar ik van verlang om hem beneden in mijn handen te hebben.
De laatste jaren zijn niet altijd leuk geweest mama heeft het al super veel geprobeerd maar het lukt niet Ik krijg maar geen broertje of zusje er bij
Waarom? dat weet ik niet maar ik wil het weten want het is oneerlijk
Waarom heeft iedereen een broertje of zusje en ik niet?
Mijn vriendin heeft laatst een broertje gekregen
En waar blijft de mijne dat zal ik je vertellen hij zit tussen de sterren te spelen
Met zijn vriendjes de sterrenkindjes van anderen mama’s
Elke nacht droom ik dat Hesse ooit in mijn armen ligt te slapen maar als ik wakker wordt dan zit hij daar mijn lieve vertrouwde ster.
Kusje,
Grote zus Silke

 

Meer blogs lezen van Lotje doe je hier

Sharing is caring!