Dit is het verhaal van een prachtig Surinaams stel dat op zoek is naar een donkere engel. Een speciaal iemand die wil helpen hun grootste wens te vervullen. Deze zoektocht zal niet eenvoudig worden maar misschien ook wel want wellicht vinden we iemand door hun verhaal met jou te delen.

Ik ben V. en ik ben 31 jaar, een jonge vrouw vol dromen en passies. Ik werk al 9 jaar als Pedagogisch Werker op een kinderopvang en elke dag geniet ik van mijn werk. Ik heb een zeer lieve partner waarmee ik al 5 jaar zeer gelukkig ben. Samen hebben wij een droom om ouders worden, wat helaas een beetje onmogelijk is voor ons omdat ik het Syndroom van Turner (mozaïek) heb. Dit syndroom komt voor bij 1 op de 2500 meisjes, waarvan ik er één ben. Het houdt in dat ik weinig chromosomen en geen eicellen heb waardoor ik dus niet spontaan zwanger kan raken en ik ben in een vroege overgang wat ook nog een rol speelt.

Deze ziekte hebben ze pas op mijn 15de ontdekt. Mijn moeder vond het raar dat ik maar niet groeide en nog niet menstrueerde en lichamelijk ook niet echt ontwikkelde. Na allerlei onderzoeken in het AMC werd duidelijk dat ik het syndroom van Turner heb. Ik heb 2 jaar lang medicatie moeten injecteren om wat langer te worden, ik heb pillen moeten slikken om mijn menstruatie op gang te brengen.

Iedere dag droom ik ervan om moeder te worden en spookt er maar 1 vraag door mijn hoofd; “Waarom moet ik dit meemaken en waarom is moederschap mij niet gegund?” Toch blijf ik hoop houden en hoop ik dat er een grote wonder gaat gebeuren en iemand mij wilt helpen om ons droom tot werkelijkheid te maken❤️ Inmiddels zijn wij doorgestuurd naar het ‘Voorplantingsgeneeskunde’ in het AMC om voorbereidingen te treffen op ons wonder. De gemiddelde wachttijd voor een eicel in Nederland is 3 tot 6 jaar, die tijd heb ik niet.

Wij zijn op zoek naar een donkere vrouw die ons een kindje gunt door haar eicellen te doneren aan ons zodat ook wij papa en mama kunnen worden.  Welke lieve vrouw wil in goed overleg onze kinderwens helpen vervullen? Ik hoop dat we snel een warme vrouw vinden met een groot hart die met ons dit avontuur wil aangaan❤️.

Mocht je vragen hebben en meer willen weten, neem dan contact met ons. Wij begrijpen dat het nodig is elkaar te leren kennen en dat willen wij natuurlijk zelf ook graag.

Je kunt ons bereiken via vanity3141@hotmail.com

Alvast super bedankt,

Groetjes,

Vanity

Sharing is caring!