Helaas het heeft niet mogen zijn .

Zondag was dus de terugplaatsing, ik had nog amper zeer van de pick – up geweest en maandag tot en met woensdag had ik heel veel zeer terug in mijn baarmoeder … Ergens wist ik al hoe laat het was, mijn baarmoeder deed er alles aan om de embryo ‘s niet te laten innestelen. Na 3 dagen was het zeer dan over en was er niets meer aan de hand binnen in.

Ook mijn testjes bleven dus wit. Vrijdag 22 april moest ik nog een bloedafname doen en ook deze was zoals verwacht negatief. Mijn volgend gesprek is 19 mei om 11:15 bij dokter Mackens terug om te zien hoe en wat verder. Gelukkig heb ik vandaag eindelijk ook mijn papier gekregen dat ze van de overige 3 embryo’s toch 1 hebben kunnen invriezen dus gaan we gelukkig nog niet over naar onze laatste beslissende poging 6. Ik zal haar dan ook smeken om mij terug de Medrol te geven, zoals Brugge deed 5 dagen dat mijn baarmoeder rustig blijft en dat ons embryo de kans krijgt om zijn of haar werk te doen. Ik kwam toch naar Jette om meer ondersteuning te krijgen en niet om mijn extra medicatie af te nemen!

Ergens nu heel benieuwd naar het gesprek en ergens kijk ik er ook zo tegenop omdat ze al had laten horen dat ze mij dit niet wou voorschrijven. Deze poging voelde voor mij nu dus echt puur als verspilling en ik hoop zo dat ze wat zal meewerken nu want veel kansen hebben we helaas niet meer. Ik begin de hoop zowat op te geven …

 

Lees hier meer blogs van Sarah

Sharing is caring!