Na jaren van uitzoeken, voorbereiden, bespreken, crowdfunden, lachen en huilen was het dinsdag 16 augustus eindelijk zover. 16 augustus is voor ons een datum die wij niet snel zullen vergeten, de dag van de embryo transfer. Na de embryo transfer hebben wij een kort bericht geplaatst op onze facebookpagina ‘wenspapa‘.

Dagen lang hebben wij genoten van de stralende zon en soms hing er een wolkje aan de lucht, maar op de dag van de embryo transfer viel de regen met grote hoeveelheden uit de lucht. In veel culturen en geloofsovertuigingen symboliseert regen zegeningen, reiniging, eenheid en een nieuwe dag, maar het belangrijkste voor ons vruchtbaarheid!

Eenmaal bij Create ging het erg snel, Germaine en Mark werden naar de afdeling voor de terugplaatsing geleid en wij zijn met de kinderen naar de wachtruimte gegaan. Gelukkig was er nog net even tijd om Germaine een knuffel te geven en veel succes te wensen.

Het wachten was niet fijn, de zenuwen liepen hoog op en minuten leken uren te duren. Gelukkig liepen de kinderen om ons heen en konden elkaar vermaken, dit deden wij door dieren na te doen en elkaars dieren te raden. Na ongeveer 20 minuten liep dokter Baratz voorbij, hij zag ons zitten en kwam even gedag zeggen. Hij ging nu naar Germaine en Mark en beloofde na het inbrengen van het embryo direct verslag uit te brengen. de terugplaatsing ging nu dus echt gebeuren en dat maakte ons behoorlijk emotioneel en nog een beetje meer gespannen.

20160816_105229-2-1024x768

Lees de volledige blog van wenspapa’s Dennis & Lody hier

Sharing is caring!