Poging 5 alweer .. Pick up 5 ..

Wanneer mijn regels er zijn, ben ik bang, hoopvol, verdrietig, blij,.. alles tegelijk ..
Bang? Dat we weer met lege handen eindigen.. Dat het weeral allemaal voor niks zou zijn… Dat we aan onze aller aller laatste poging zouden moeten starten.. Het besef dat dit ook bijna het einde is.. Bang, voor wat er daarna zou komen ..

Hoopvol? Dat het nu wel eindelijk onze beurt is, om te zeggen dat die opgeblazen buik is van een nieuw leven, en niet van volgespoten hormonen.. Hoopvol, dat wij nu eens over de daken gaan mogen schreeuwen.. dat we mama en papa worden ..

Verdrietig? Ja, elke keer er een nieuw berichtje passeert, van mensen waar het wel gelukt is. Mensen die wel hun geluk in de armen mogen sluiten ..  Dat doet zo een ontzettende pijn, dat kan je niet omschrijven .. Ik gun het hen van harte!!!!! Want als het aan mij lag, moest niemand door dit traject.. Maar jongens toch, elke keer opnieuw voel ik mij zo mislukt als ik een berichtje zie passeren ..

Blij? Dat mijn lichaam het nog niet compleet heeft opgegeven… Dat IK het nog niet compleet heb opgegeven, dat we nog ergens die kans maken.

————————————————————————–

Op cyclusdag 2 heb ik bloed laten prikken, na de middag kwam dan het telefoontje dat we met de Cetrocide mochten starten.. Gek he?? Met een onderdrukker beginnen, om alles een beetje “stil” te leggen.. Na 3 dagen van verschrikkelijke jeuk en rode plekken, dankzij die onderdrukker, mogen we terug naar Brussel voor bloedafname. Een HEL rit.. Bijna 4u op de baan en 2u terug, voor 1 tube bloed..

Weeral wachten, op het telefoontje.. “Starten met de Puregon mevrouw, 225 eenheden, elke avond, en vanaf zondag terug Cetrocide spuiten. 15 november willen we bloed en een echo nemen.. om 8u word u  hier verwacht… “slik” zo vroeg.. maar goed dat het een goed doel heeft!

Weeral dus wachten wat dat zegt…
en dan hopen …
weeral hopen,
dat we eindelijk eens kerst mogen vieren.. met net dat tikkeltje extra…

Liefs,
Liesbeth
23, kinderwens sinds 2012, getrouwd, ICSI, PCOS, slecht zaad, hondenmama

Sharing is caring!