Wat is Fertiliteits Coaching?

Fertiliteits Coaching is de begeleiding van vrouwen, mannen en paren met een kinderwens. We werken aan het optimaliseren van je vruchtbaarheid op fysiek, mentaal, emotioneel en hormonaal niveau. Dit doen we door het integreren van een vruchtbare levensstijl in je dageljkse leven. Levenstijl omvat vele aspecten, zoals: eten en drinken, beweging, ontspanning en positieve mindset. Een Fertiliteits Coaching Sessie kan bestaan uit Fertiliteits Yoga, Fertiliteits Massage, Fertiliteits Voeding en Positieve Mind Set.

De Fertiliteits Coaching kan persoonlijk plaatsvinden in mijn studio in Amsterdam, of op Ibiza, maar kan ook op afstand via video call met Skype of Whatsapp.

Wie ben ik?

Ik heet Coco Matthijssen en mijn organisatie heet Coco Bliss. Ik ben die ‘zwangere’ mevrouw die op de televisie bij Eva Jinek was. Op de Linda website stond een interview met mijn toen ik dit jaar op 48 jarige leeftijd moeder ben geworden. Mijn verhaal stond ook in diverse andere bladen. Ik heb na meer dan 10 jaar mijn zoon Elvis mogen ontvangen. Mijn vruchtbaarheidsreis heeft mij gemaakt tot wat ik nu ben: een ervaringsdeskundige op het gebied van vruchtbaarheid. Daarom werk ik nu als Fertiliteits Coach en is mijn missie om vrouwen, mannen en paren te helpen met hun kinderwens en hun vruchtbaarheid te optimaliseren.

Fertility Retreat op Ibiza in televisie-uitzending Marlijn de Dolende Dertiger

In de serie ‘Marlijn de Dolende Dertiger’ over de kinderwens, was een impressie te zien van mijn Fertility Retreat op het vruchtbare eiland biza. Afgelopen september namen zes dames uit Nederland en België op uitnodiging deel aan mijn Fertility Retreat op Ibiza. Melany Brunings, de oprichtster van ‘Kinderwensbloggers’ en diverse Kinderwens groepen, had ook een oproep voor gratis deelname geplaatst. De deelneemsters waren allemaal vrouwen met een kinderwens, met hun eigen geschiedenis en ‘vruchtbaarheidsreis’. Het huis stond op een schitterende energieplek vlak vlak voor de rots Es Vedrà die zoveel mensen naar Ibiza trekt.

Tijdens een Fertility Retreat werken we aan een levenstijl die je vruchtbaarheid optimaliseert. De workshops als Fertiliteits Yoga, Fertiliteits Massage, Fertiliteits Voeding en Positieve Mind Set staan onder meer op het programma.
Een van de deelnemers in september was mede oprichtster van de ‘Dag van de Kinderwens’ was in de uitzending te zien toen zij de positieve fertiliteits affirmatie schreeuwde: “Ik ben vruchtbaar !”.

Wil je zelf mensen met een kinderwens helpen? Volg dan de eerste internationale opleiding tot Fertility Coach op Ibiza of in Nederland.
Op mijn website staan de data voor de gratis voorlichtingsbijeenkomsten in januari en februari in mijn studio Bliss in Amsterdam.

Wil je meer weten over mijn Fertiliteits Coaching en Fertility Retreats?
Kijk dan op mijn website en volg mijn blogs en vlogs op Facebook en YouTube.

Korting voor delen van dit bericht
Als je dit bericht op op Facebook deelt, ontvang je een korting van €40 op een Fertility Coaching sessie van 90 minuten ter waarde van €90 via Skype of in mijn studio in Amsterdam. De prijs voor jouw sessie is dan maar €50 !

Graag tot ziens!
Coco

email: info@cocobliss.org
website: www.cocobliss.org
Facebook: Coco Matthijssen (Coco Bliss)
Skype: cocobliss
Whatsapp: 0034 610 828 600
Mobiel: 06-18 08 70 18 (wanneer ik in Nederland ben)

Sharing is caring!