Voor het eerst wordt in Nederland een online cursus fertiliteitsyoga gelanceerd en ik mag aan één van de lezers van Kinderwensbloggers één onlinecursus Fertiliteitsyoga weggeven. Ik deed de cursus zelf ook (live en online), ik kan het iedereen aanraden en ik hoop dat het bij jullie net zo veel oplevert als het bij ons deed, maar ik hoop vooral dat het rust en balans brengt.

Wat doet fertiliteitsyoga?
Met dit programma leren vrouwen met een kinderwens meer ontspannen in het leven te staan. Behalve dagelijkse stress kan zwanger worden, zeker als stellen in een medisch traject zitten, een chronisch probleem worden. Onderzoeken wijzen uit dat chronische stress vruchtbaarheidsverlagend werkt. In dit promotiefilmpje van de cursus wordt duidelijk uitgelegd hoe het kan dat het programma effectief is.

Hoe ziet de online cursus eruit?
Deze yogacursus bestaat uit 5 modules (11 video’s). In de cursus leer je stap-voor-stap:
***Bekken openers: een goede doorbloeding van je bekken en voortplantingsorganen is cruciaal voor een goede voortplanting;
***een reeks van yogahoudingen waarbij je een voor een focust op je klieren. Deze oefeningen zorgen voor meer hormonale balans;
***een ademhalingsoefening die je helpt om kalm te blijven
***een diepe ontspanningsoefening
***een yogareeks met visualisaties die helpt om het vertrouwen te herstellen in je lichaam

De oefeningen zijn heel toegankelijk, ook voor iemand die nog nooit aan yoga gedaan heeft (of a-ritmisch is zoals ik).

Wie heeft de cursus ontworpen?
De ontwerper van het Programma is yogadocent Rika Lukac, auteur van het boek ‘Innesteling’. Yoga hielp haar een tweede keer zwanger te worden: ze ontwikkelde een eigen fertiliteitsyogareeks en werd zwanger van haar tweede dochter Lila. Na haar zwangerschap volgde ze een opleiding orthomoleculaire voedingsleer en Epigenetica, ofwel de invloed van voeding en beweging op je genen (en op vruchtbaarheid). De cursus Fertiliteitsyoga & Voeding geeft ze in Amsterdam en ook een paar keer per jaar in Europa’s grootste fertiliteitskliniek ‘The Woman’s Hospital’ in Liverpool.

Wil jij kans maken op gratis deelname aan deze cursus?
Stuur een e-mail naar mij voor de voorwaarden.

boek 4e druk - voorkant

Nog wat feitjes op een rij
***Het boek “Innesteling, zwanger worden en blijven” is een bestseller en het meest verkochte boek op dit  onderwerp op bol.com
***1 op de 8 stellen die (sneller) zwanger wil worden of vruchtbaarheidsproblemen heeft is in het bezit van dit boek.
***Aan de 4e druk is een voorwoord toegevoegd van niemand minder dan Mathilde Kuijpers, fertiliteitsarts van de enige vrouwenkliniek in Nederland.
***Er zijn 17.000 stellen in Nederland die vruchtbaarheidsproblemen hebben.

Tot slot, ben jij reeds in het bezit van dit boek? Wil je praten met andere vrouwen die jou reeds voorgingen? Zoek mij op Facebook en ik voeg je toe aan de geheime Facebookgroep.

Lieve lezers, deel deze blog want er zijn velen die lijden in stilte (en dan heb ik het niet over de 17.000 stellen genoemd onder de feitjes). Mogelijk hebben zij baat bij dit boek of één van de cursussen.

Dankjewel,
Melany

editorial

Sharing is caring!