De Fertility Lifestyle van Coco Matthijssen omvat alles dat jij kunt doen om zelf je vruchtbaarheid te optimaliseren. De Fertility Lifestyle omvat vele aspecten waar jij zelf invloed op kunt uitoefenen, zoals: voeding, beweging, ontspanning en positieve mindset. Een Fertility Coaching Sessie kan bestaan uit Fertility Yoga, Fertility Massage, en adviezen voor Fertility Food en een Positieve Mind Set.

Coco; “Geef je kracht nooit weg aan en ander, want er bestaan veel mogelijkheden om je vruchtbaarheid te verbeteren. Of je nu zwanger probeert te worden via een natuurlijke weg of met behulp van hormonen en/of een traject in een fertiliteitskliniek. Als je samen met een partner probeert zwanger te worden, dan is het ook belangrijk dat hij de Fertility Lifestyle toepast om de kans om zwanger te worden en te blijven te vergroten en een gezonde baby op de wereld te zetten”.

Wat is Fertility Coaching?

Fertility Coaching is de begeleiding van vrouwen, mannen en paren met hun kinderwens. We werken aan het optimaliseren van je vruchtbaarheid op fysiek, mentaal, emotioneel en hormonaal niveau. Dit doen we door het integreren van de Fertilty Lifestyle in je dagelijkse leven. Tijdens een Fertility Retreat werken we aan een levensstijl die je vruchtbaarheid optimaliseert. De workshops als Fertility Yoga, Fertility Massage, Fertility Food en Positieve Mind Set staan onder meer op het programma bij een totale Fertility Retreat op Ibiza.  De Fertility Coaching kan persoonlijk plaatsvinden in de studio in Amsterdam, of op Ibiza, maar kan ook op afstand via video call met Skype of Whatsapp.

Wie is Coco?

Voluit heet ik Coco Matthijssen en mijn organisatie heet Coco Bliss. Ik ben die ‘zwangere’ mevrouw die op de televisie bij Eva Jinek was. Op de Linda website stond een interview met mij toen ik op 48 jarige leeftijd moeder was geworden. Mijn verhaal stond ook in diverse bladen zoals de Margriet, Mijn Geheim, Yoga Magazine en Ouders van Nu. Bovendien was ik in het RTL Nieuws dit jaar toen ook in Nederland de leeftijd voor IVF tot 50 jaar is verhoogd. Deze interviews zijn te zien en te lezen op de media pagina van mijn website.

Ik heb na meer dan 10 jaar van alles te geprobeerd zwanger te worden en uiteindelijk mijn zoon Elvis mogen ontvangen. Mijn vruchtbaarheidsreis heeft mij gemaakt tot wat ik nu ben: een ervaringsdeskundige op het gebied van vruchtbaarheid. Daarom werk ik nu als Fertility Coach en is mijn missie om vrouwen, mannen en paren te helpen met hun kinderwens en hun vruchtbaarheid te optimaliseren. In een interview met Scarlet Stoker vertel ik over mijn persoonlijke ervaringen en mijn werkzaamheden.

Op zondag 27 augustus kun je gratis een voorlichtingsbijeenkomst bijwonen en zelf live ervaren wie Coco is en wat ze voor je kan doen. Onder het genot van gratis fertility hapjes (en drankjes) wordt er gesproken over Fertility Coaching, Fertility Retreats en de eerste internationale opleiding tot Fertility Coach. Je leert tevens Self Massage te doen. Verder wordt er een woordje gesproken door een cursist die vorig jaar Coco Matthijsen bezocht en een fertility Retreat onderging, die gefilmd werd door Marlijn Weerdenburg voor het programma “De Dolende Dertiger”. Deze cursist is tevens mede-oprichter van De Dag van de Kinderwens en maakt deel uit van een 3 tal vloggers die vertellen over de Kinderwens op LindaTV.

Locatie + tijd:
Zondag 27 augustus
15:00 – 18:00 uur
Studio Bliss
Filips van Almondestraat 9-huis,
1057 ZR  Amsterdam

Je kunt gewoon komen zonder je aan te melden. Voel je vrij om een vriend of vriendin mee te nemen. Je kunt ook ook een berichtje zenden naar Coco via: info@cocobliss.org

Liefs,
Coco & Elvis

foto Vivian Lie voor Moeder Anne Casting

 

Spanje: 0034 610 828 600 of Nederland: 0031 618 087 018
email: info@cocobliss.org
website en facebook

Sharing is caring!