Leve Vitex! Ik heb tot CD21 moeten wachten, maar ik heb in een jaar tijd nog nooit zoā€™n donkere streep gezien op de ovulatiestrip! šŸ™‚Ā Ja, ik heb wel gelezenĀ dat het lijntje ā€œeven donker of donkerder dan de teststreepā€Ā hoort te zijn maar als ikĀ dat dan vergeleek met mijn beplaste exemplaren, kwam ik nooit dichter dan bijna even donker. En terwijl ik me erop blindstaarde, zei ik dan maar tegen mezelf dat ā€œdonkerheidā€ ook relatief is. In de loop van de maanden heb ik ook al meer dan eens gedachtĀ dat de kleur waarschijnlijk ook niet exact hetzelfde is, wat het ongetwijfeld moeilijk vergelijkbaar zou makenā€¦ Maar na vandaag besef ik dat er geen misverstanden mogelijk zijn (de rechtse is de teststreep, de linkse mijn eigen, donkerdere!, LH-stijging!):

 

Bovendien heb ik mijn eisprong nu duidelijk gevoeld, vanmorgen had ik gedurende een tweetal uren pijnlijke stekenĀ langs links. Snel manlief nog maar eens een keertje verleidā€¦ šŸ˜‰ En nuĀ ga ik voor een luteale fase van minstens 11 dagen!

Heb vandaag trouwens nog eens aan Hao Hao gedacht. Mijn zus volgt een opleiding tot visagiste en heeft regelmatig een model nodig. Vandaag was twenties sad smokey eyes style (met veel zwart op en onder de ogen). Ik zou zo in het pandaresort binnen gemogen hebben šŸ˜€ Volgens deĀ juf heb ik ā€œvrolijke ogenā€ (een leuk compliment) maar mijn zussie heeft erop gevloekt, want ze moesten er juist droopy gaan uitzien.

 

Lees hier verder over Elle

Sharing is caring!