Misschien heb je ze al voorbij zien komen, de gedichten van Marieke. Ze raken mij en ik reageerde direct toen ik er één voorbij zag komen. Van Marieke mag ik ze delen, sterker nog ze gaat ze gewoon insturen!

Wat ik zo mooi vind aan de gedichten van Marieke is dat ze puur zijn, met eenvoud geschreven en voor iedereen te begrijpen. Als je van wat zwaardere poezie houdt dan vind je hier dus niets aan! Maar wij bij Kinderwensbloggers vinden het prachtig en we hebben niets anders dan positieve berichten mogen ontvangen. Hieronder het gedicht dat ik voorbij zag komen. Vooral de zin; “Alleen beloven in jou naam, heel veel van haar te houden.”…. Ja mooi.

Marieke bekeek onze site en schreef gelijk nog een gedicht.

 

Het gedicht “Prachtmens” verwarmde tevens mijn hart, en bevestigt hoe helend de liefde van naaste kunnen zijn.

Wil je meer gedichten lezen van Marieke, like en volg haar facebookpagina.

 

Sharing is caring!