GEK!! Dat word ik binnenkort!! Of zijn we dat al..? “Zucht”
Ik ben nu aan het wachten, we gaan ICSI4 opstarten in Jette, uit eerdere onderzoeken bij hen bleek ik medisch in orde te zijn. Enfin in orde..

Ik heb een gekantelde baarmoeder en een korte baarmoederhals en PCO, onze problemen.. Oh, en een dosis pech volgens onze arts, eicellen zijn in orde, voor hen is Mario zijn staal in orde voor ICSI.. Een zwangerschap zou niet lang op zich mogen laten wachten..

Maar goed, ondertussen wachten we dus op mijn regels, die geven het startschot.. Maar net, nu ze mogen doorkomen, loop ik al 10 dagen met rugpijn, migraine aanvallen, humeurwisselingen, erger dan het weer in dit landje, vreetbuien, oookal kan ik maar 2 happen op, enfin, het zonnetje in huis!
Maar geen regels!! Die krengen weten je toch elke keer weer, op de proef stellen.. Mogen ze komen blijven ze weg, wil je ze weg, blijven ze komen ..

Net zoals ie vragen trouwens!!
“Oh, wanneer komen er kindjes?” “Zijn jullie al aan t oefenen?” “Aleh, ge weet niet wat ge mist!” “Begint er niet aan, je bent ten minste vrij!” Jah, met 14 honden ben je natuurlijk erg vrij ..

Mensen en hun goed bedoelde advies..
Ik en mijn engelengeduld …

We worden op de proef gesteld ..

Liefs,
Liesbeth

Sharing is caring!