Hier ben ik nog eens. Het is alweer even geleden , maar het is dan ook wel rustig geweest i.v.m. het icsi traject. Normaal moest mijn man begin deze maand zijn zaad afgeven om deze in te vriezen, maar door zijn opleiding ging dit moeilijk en kon ik deze verplaatsen naar vandaag. Zo moesten we maar 1 rit doen ook naar Jette en kwam dit toch wel wat beter uit . Mijn zoon moest ook mee want hij had vandaag een vrije dag op school, was een lange dag voor m’n manneke, best vervelend deze rit en het wachten.

Dus om 13 u moest mijn man op het eerste zijn kwakje gaan afgeven en dan om 13u45 hadden we een gesprek om ons schema te krijgen. Dit was bij een Jana en ze heeft echt wel haar tijd genomen en alles nog eens met handen en voeten uitgelegd. Helaas zijn mijn maandstonden net gedaan en kan ik deze maand niet meer starten, dus nog een maandje geduld. De stimulatie is deze keer 3 dagen Orgalutran, te starten dag 2 van menstruatie en deze dag ook bloed en echo. Dan aan dag 5 van mijn cyclus komt de Menopur erbij en deze al direct op 300 en zo door nemen tot dag 12 en dan terug bloed en echo. Dan zouden we er ongeveer moeten zijn en laten ze weten wanneer ik Pregnyl moet spuiten. Wanneer ik start met de Menopur moet ik ook mijn Folium optrekken van 0,4 naar 4 mg. en dan nadien komt de Utrogestan erbij 3 maal daags 1 tapje. Wat er nu wel bij komt bij de Utrogestan is Progynova 2 maal daags. Zal nog eens moeten opzoeken voor wat dit juist dient. Wat ze ook nog zullen toevoegen aan mijn eicellen is calcium – Ionofoor; ze zouden daar wat sterken van moeten worden. Dit is iets dat Brugge niet deed, dus ook iets nieuws.

Blijkbaar had mijn arts van Brugge gevraagd of ik nog een hysteroscopie (met camera kijken in baarmoeder) kon laten doen voor biopsie en endometritis voor ik nieuwe poging onderga om te kijken of alles nog in orde is na mijn curettage in december. Moest daar een ontsteking zitten moeten we wel een maand terug overslaan dus hopelijk is dit in orde. Dit moet gebeuren voor dag 14 in de cyclus, dus deze ingreep staat nu donderdag gepland in Brugge .

 

Lees hier meer blogs van Sarah

Sharing is caring!