Vandaag het gesprek in het UZ Gent waar we sinds oktober 2015 voor aan het aftellen zijn.  Een heleboel info in korte tijd, nou ja kort … heb daar toch 3 uur gezeten. Maar met mijn yoghurt, kiwi, water en wat boekjes als survivalkit viel dat wachten en zitten heel goed mee!

Als eerste een gesprek met de assistente, die samen met mij alles doornam en ging samenvatten, om dan om 15u samen met de papieren, haar naar prof. De Sutter te gaan. Ze haalde ineens bloedresultaten van 2009-2012 tevoorschijn,  van de reumatologie die tijd. Om een paar jaar kort samen te vatten; bibi kreeg klaplong, longoperatie, zenuwpijnen, kort daarna gewrichtspijnen, futloosheid, vermoeidheid …vermoeden sclerodermie, wat uiteindelijk toch geen sclerodermie werd, maar gewoon “iets” :p 

Euh ok, jah ik heb Raynaud, en jah ze hebben daar veel bloed getrokken, en neen er is nooit iets vastgesteld. En ja ik heb nog wel last, maar dat heeft iedereen toch?

15u … ontmoeting met prof. De Sutter. Een warme, vriendelijke madam!

Er is daar veel verteld geweest, ik probeer nog alles te verwerken en te plaatsen. Niet dat het zo dramatisch hé, maar  het was toch veel. Dus overload … en dat moet gefilterd worden.

Lees hier verder over Lotjes eerste ontmoeting met de beroemde prof. De Sutter.

 

Sharing is caring!