Mijn naam is Michelle Keiser en ik ben student film in mijn derde jaar aan KASK Gent, en maak een documentairefilm over zwanger worden / zwangerschap. 

Ik voel zelf een sterke verbinding met een natuurlijke manier van leven en leven geven, een vrouw die in arbeid gaat ziet er puur en als een godin uit. Naar mijn mening wordt er te weinig aandacht geschonken aan de enorme kracht die het zachte, vrouwelijke lichaam in zich draagt. Met deze film wil ik deze intense periode uit het leven van vrouwen niet enkel in beeld brengen, maar ook voor mezelf een onderzoek doen naar waarom ik, naast lichte angst en onzekerheid, toch zoveel aantrekking voel tot het zwanger-zijn. 

Concreet ben ik op zoek naar vrouwen in alle stadia van moederschap – de wens, zowel al (langer) moeder als pas-of hoogzwanger – die met mij in conversatie willen gaan over het onderwerp, om eventueel daarna samen te werken voor mijn film.

Michelle Keiser

Telefoonnummer: +32 (0)49 62 87 086

e-mailadres: michelle.keiser@student.hogent.be

Sharing is caring!