De afgelopen maanden hebben wij ook weer alle gesprekken gehad in Zwolle. Gesprekken met de gynaecoloog, maatschappelijk werk etc. om alle goedkeuringen 5!!!! maar weer binnen te krijgen. 24 mei was ons laatste gesprek en we zijn er weer met vlag en wimpel voor geslaagd.

Omdat het voortraject zo snel ging, 2,5 mnd vanaf intake, hadden we goede hoop om snel bij de verpleegkundige terecht te kunnen. Helaas duurde en duurde dat maar en heb ik, ongeduldig als ik ben, tussendoor nog gebeld en vandaag eindelijk na weken van wachten was er post van de Isala klinieken. 23 Augustus hebben wij de afspraak staan bij de verpleegkundige voor het spuitschema en dan kunnen we in september van start gaan. Het gedeelte is iets ingekort omdat de donor en ik al op eigen houtje zijn begonnen met de pil om onze cyclus gelijk te zetten dus als alles mee zit en gaat zoals moet gaan dan heb ik eind september de terugplaatsing van, hopelijk, 2 embryo’s (we zitten voor ons zelf al te ouwehoeren over een zesling want tsja humor moet je blijven houden anders is het niet vol te houden).

Het begin van het einde is dus in zicht dus alle duimen, kaarsjes en positieve gedachten kunnen we goed gebruiken.
Daarnaast hebben we nog een nieuwtje voor de outsiders….. Ons media gebeuren heeft ons voor een paar weken terug de vraag opgeleverd of wij wilden gaan vloggen voor vrouw.nl voor de categorie “de week van”

Na goed overleg en ondanks gezeur van sommige mensen hebben wij besloten het te gaan doen. We zullen of nee ik (man lief gaat filmen) zoveel mogelijk vast gaan leggen op beeld (afspraken, de medicijnen, de telefoontjes en alles wat er bij komt kijken tot aan de test) We hebben heel erg in twijfel gestaan maar we hebben alle vrijheid in wat we wel of niet filmen en dat gaf bij ons de doorslag. Na de eventuele test gaat al het materiaal naar de telegraaf en zij gaan het monteren tot 7 vlog berichten en dit publiceren op hun site.

Dit was alles weer in vogelvlucht. Vanaf 23 augustus zullen hier weer regelmatig updates voorbij komen vliegen dus voor nu toedeledoki en tot later.

 

Lees hier meer blogs van Kim

Sharing is caring!