Een team van therapeuten, veelal opgeleid door stichting Ortho Health Foundation, zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Onderaan dit blog vind je een link naar de site waar je een formulier kunt invullen en binnen 24 uur krijg je antwoord. Meldt hierin alle lichamelijke klachten die je hebt alsmede je zwangerschapswens.

Niets is onbelangrijk want wensouders zijn niet onderlegd in wat verband kan houden met hetgeen een zwangerschap in de weg staat. Dus heb je lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld astma, migraine, schildklierproblemen, allergien, darmklachten, stress, ondergewicht of gewrichtsklachten dan is het wijs dat ook te noteren. Zoveel mogelijk tevens wat onbelangrijk lijkt.

Ook hetgeen waarvan we wel weten dat het een obstakel kan zijn, die noteer je ook, zoals menstruatie klachten, onregelmatige cyclus, pcos, endometriose, pof, verklevingen, cystes, slecht zaad.

Verder noteer je hoe lang je al bezig bent met je kinderwens en welke stappen je reeds genomen hebt (medisch en niet medisch).

Melany heeft persoonlijk overleg gehad en men weet dat er verzoeken zullen binnen komen van wensouders en we hopen dat iedereen naar tevredenheid advies zal krijgen. We vragen je dan ook ons feedback te geven over het advies dat je kreeg.

Tot slot attenderen we je erop dat het mogelijk is een gratis informatieblad + sample van het supplement “Dag en nacht mama” te krijgen. Dit supplement is speciaal voor wensouders ontworpen en kun je gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Noteer onderaan het formulier dat je deze wilt ontvangen.

Het is mogelijk een korting te krijgen maar wacht gerust eerst de brochure en je sample af. De kortingscode is KINDERWENSBLOGGERS2016. Dan heb je die alvast. Kinderwensbloggers verdient niets aan hetgeen je eventueel aanschaft, misschien overbodig te noemen maar zo voorkomen wij rare praatjes 😉

Veel succes en we hopen dat jij spoedig topfit en zwanger bent!

https://www.vitakruid.nl/advies-op-maat

Sharing is caring!